ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στην Ομόνοια ο Δημήτρης Γεωργακούδη

Η μεταγραφή του Γεωργακούδη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, να προωθήσει νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές..

Το τμήμα καλαθόσφαιρας της Ομόνοιας ανακοινώνει την απόκτηση του 18χρονου guard-forward, Δημήτρη Γεωργακούδη, ο οποίος τα τελευταία πέντε χρόνια αγωνιζόταν στον Αχιλλέα Καϊμακλίου.

«Είναι μια πρόκληση η μεταγραφή μου στην Ομόνοια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο του Σωματείου, κ. Λώρη Κυριάκου και το μέλος του Συμβουλίου και επικεφαλής του τμήματος καλαθόσφαιρας, κ. Στάθη Σταυρινού, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Κυριάκο Γιαγκουλλή και Λούη Σιακαλλή, τους οποίους είχα προπονητές στον Αχιλλέα Καϊμακλίου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για την ομάδα. Νιώθω έτοιμος για τη νέα πρόκληση και θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Προσδοκώ σε μια καλή πορεία με την Ομόνοια» ανέφερε ο Δημήτρης Γεωργακούδης στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου.

Η μεταγραφή του Γεωργακούδη εντάσσεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του καλαθοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, να προωθήσει νεαρούς Κύπριους καλαθοσφαιριστές. Ήδη προγραμματίζεται ενίσχυση και με κάποιους άλλους Κύπριους παίκτες.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X