ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλλων: «Θα κάνουμε επανεκκίνηση. Χρειάζεται υπομονή» (pics / vid)

«Η καλαθοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα δεν θα κλείσει ποτέ»

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Τις αλλαγές που έγιναν στην ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα παρουσίασε σήμερα σε δημοσιογραφική διάσκεψη τύπου ο Απόλλωνας. Η μεγάλη αλλαγή είναι η επιστροφή της ομάδας στο σωματείο, με τον πρόεδρο, Μαρίνο Ευσταθίου να τονίζει αρχικά:

«Η καλαθόσφαιρα είναι από τα πιο παλιά τμήματα του σωματείου και δεν πρόκειται να κλείσει. Άλλωστε, είπαμε από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε, ότι δεν θα κλείσει κανένα τμήμα του Απόλλωνα, αλλά θα ανοίγαμε κι άλλα», είπε και συμπλήρωσε:

«Ήταν, είναι και θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι του Απόλλωνα το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Στόχος για τη νέα σεζόν να κάνουμε μια αξιοπρεπή παρουσία. Χρειάζεται υπομονή για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που είχαν την ευθύνη για το τμήμα τα προηγούμενα χρόνια. Κάνουμε μία νέα προσπάθεια που αποτελείται από μία ομάδα Απολλωνιστών και τους ευχαριστούμε».

Το τμήμα μπορεί να επέστρεψε στο σωματείο, αλλά θα υπάρχει μία επιτροπή που θα χειρίζεται τα θέματα της ομάδας. Εκ μέρους αυτής της επιτροπής, μίλησε ο Ανδρόνικος Ανδρονίκου, παλαίμαχος άσος της ομάδας: 

«Ο λόγος που είμαστε εδώ είναι για την αγάπη μας για την καλαθόσφαιρα. Θέλουμε να δούμε ξανά γεμάτες τις κερκίδες. Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τον Απόλλωνα και την ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Λούκας Αντωνίου, ο οποίος θα έχει και το γενικό πρόσταγμα για το καλαθοσφαιρικό τμήμα. Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας και πρώην αρχηγός τόνισε:

«Δεν είμαστε μόνοι μας πίσω μας έχουμε ανθρώπους που μας βοηθούν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα Θα ήταν κλειστό το τμήμα αν δεν υπήρχαν οι προηγούμενοι άνθρωποι που είχαν την ευθύνη. Γίνεται μια προσπάθεια από το μηδέν και το ίδιο ισχύει και για την ακαδημία. Θα είναι μειονέκτημα πως θα αγωνιζόμαστε με τρεις ξένους όμως θέλουμε να δουλέψουμε με περισσότερους Κύπριους. Παρά το μικρό μπάτζετ τα πάντα θέλουμε να λειτουργούν σε επαγγελματική βάση. Γίνεται μια επανεκκίνηση του καλαθοσφαιρικού τμήματος και θέλουμε να έρθει πίσω ο κόσμος. Υποσχόμαστε σκληρή δουλειά και να παλεύουμε όλα τα παιχνίδια»

Στην δημοσιογραφική ήταν και οι δύο καλαθοσφαιριστές, ο αρχηγός Ηρακλής Πιττάκας και ο Γρηγόρης Παντούρης, ο οποίος επέστρεψε μετά από 3 χρόνια στην ομάδα.

Δείτε το μήνυμα του Πιττάκα στο βίντεο που ακολουθεί

Τέλος, ανακοινώθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας και οι τιμές είναι στα 25 ευρώ ενώ το VIP κοστίζει 100 ευρώ με δώρο μια φανέλα.

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X