ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Η ICE POWER περήφανος χορηγός

Σημαντική χορηγική συμφωνία για την καλαθοσφαιρική ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η καλαθόσφαιρα είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο. Οι αθλητές αντιμετωπίζουν συχνά μικροτραυματισμούς, θλάσεις και μυϊκούς πόνους οι οποίοι χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση.

Η ICE POWER είναι περήφανος χορηγός της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα για την αθλητική περίοδο 2018-2019 και βρίσκεται κοντά στους καλαθοσφαιριστές για να δώσει τη λύση σε τυχόν τραυματισμούς και μυϊκούς πόνους. Η ομάδα του Απόλλωνα συμμετέχει ανελλιπώς στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας διαγράφοντας ανοδική και πρωταγωνιστική πορεία από τη μέρα ίδρυσής της.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα κρυοθεραπείας που προσφέρονται μέσω της σειράς ICE POWER, ενδείκνυνται για την αντιμετώπιση του μυϊκού πόνου, της φλεγμονής και των οιδημάτων. Τα προϊόντα της ICE POWER αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός καλαθοσφαιρικού αγώνα.

Η ICE POWER Cyprus και η Marathon Trading όπως πάντα συνεχίζουν να είναι σταθεροί υποστηρικτές αθλητικών δραστηριοτήτων που προάγουν τη φυσική άσκηση και τον αθλητισμό.

Τα ICE POWER εισάγονται στην Κύπρο από την Marathon Trading και θα τα βρείτε σε όλα τα φαρμακεία.

Marathon Trading
Λεωφόρος Κιλκίς 35, 2234 Λατσιά, Λευκωσία.
Τηλ. 22899500
sales@marathontrading.com  
www.marathontrading.com  
www.facebook.com/marathontrading.cy 
www.facebook.com/IcePowerCyprus 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση

X