ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάνοπλος για τη νίκη

Ποδαρικό με το δεξί στην πρεμιέρα της β’ φάσης του πρωταθλήματος Καλαθόσφαιρας Ανδρών θα επιδιώξει να κάνει σήμερα ο ΑΠΟΕΛ απέναντι στην ΕΝΠ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Λευκόθεο στις 15:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision Sports 7.

Οι δυο απανωτές νίκες σε βάρος της ΕΘΑ και της Telekom Bonn, ανέβασαν κατακόρυφα τη ψυχολογία των καλαθοσφαιριστών του Δημήτρη Κουστένη, οι οποίοι σήμερα απέναντι στην Ένωση στοχεύουν να τριτώσουν το καλό στο 2017.

Η τεχνική ηγεσία προσπάθησε στις δυο προπονήσεις που ακολούθησαν της υπερπροσπάθειας της προηγούμενης Τετάρτης να αποφορτώσει τους καλαθοσφαιριστές από την κούραση και να τους παρουσιάσει έτοιμους για τη νίκη. Μια νίκη που εάν τελικά έρθει θα διατηρήσει την ομάδα στην 3η θέση και θα της επιτρέπει να κοιτάξει τη συνέχεια με ακόμη περισσότερη αισιοδοξία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα και όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι στη διάθεση του κ. Κουστένη. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γρηγόρης Παντούρης, ο οποίος ξεπέρασε το σοβαρό τραυματισμό του.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση