ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα»

Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του ΑΠΟΕΛ ενόψει των αγώνων που θα δώσει για τους «24» του FIBA Europa Cup. Τόσο ο προπονητής, Δημήτρης Κουστένης τόσο και ο Βασίλης Κούνας τόνισαν ότι η ομάδα θα δώσει το καλύτερό της εαυτό για να κάνει περήφανη την ομάδα και τα χρώματά της.

Παράλληλα έγινε κάλεσμα στον κόσμο να δώσει ηχηρό παρών αφού το έχουν παράπονο στην ομάδα ότι η στήριξη ήταν ελάχιστη μέχρι στιγμής. Προς αυτόν τον σκοπό θα υπάρχει προπώληση συλλεκτικών καρτών για τους αγώνες και θα κοστολογείται στα 10 ευρώ. Τονίστηκε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι ο κόσμος να στηρίξει το σωματείο σε νέες επιτυχίες.

Διαβάστε όσα λέχθηκαν:

Καλησπέρισε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας τονίζοντας ότι με ένα χαμηλό προϋπολογισμό πέτυχε σπουδαίες νίκες και έχει προκριθεί στις «24» καλύτερες ομάδες, τονίζοντας ότι είναι ανάλογο με επιτυχία πρόκρισης στο Europa League.

Ο προπονητής Δημήτρης Κουστένης είπε τα εξής:

«Η επιτυχία αυτή του ΑΠΟΕΛ είναι επιτυχία όχι μόνο για τον σύλλογο αλλά και για το Κυπριακό μπάκσετ, μετά την απουσία της Κύπρου από τα Ευρωπαϊκά σαλόνια φέτος θα έχει την ευκαιρία εκπροσώπησης και ο ΑΠΟΕΛ και η Κύπρος. Την Τετάρτη ξεκινά το ταξίδι αυτό απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα, που βρίσκεται 4η θέση στην Γερμανία. Μια ομάδα Αμερικανοτρεφείς ομάδα, έχει όλα τα χαρακτηριστικά των Γερμανικών ομάδων, μεγάλα σκορ, εξαιρετική στην περιφέρεια, που αν χαλαρώσεις θα σε τιμωρήσει. Την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε την Μπάγερν με 93 πόντους. Εμείς θα πάμε εκεί θα παλέψουμε, θα έχουμε απουσία του Παντούρη αλλά τα παιδιά θα κάνουν το καθήκον τους και θα παίξουν και γι’ αυτό. Θα δώσουν τα πάντα. Είναι και η Λιθουανική ομάδα που έχει μόνο Λιθουανούς παίκτες, και η άλλη η Αυστριακή που έχει Έλληνα προπονητή και φέρει τα χαρακτηριστικά του Αυστριακού μπάσκετ που είναι παρόμοια με του Γερμανικού. Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία μας από χθες βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι, να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι εμείς και οι παίκτες θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν τα χρώματα της ομάδας».

Ο Βασίλης Κούνας είπε τα εξής:

«Είναι τεράστια επιτυχία για το Κυπριακό μπάσκετ, είναι δύσκολες μέρες για την καλαθόσφαιρα και αυτές οι επιτυχίες μας κάνουν να βλέπουμε αισιόδοξα. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε την απαραίτητη στήριξη του κόσμου. Κατανοώ την δυσκολία αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Πάμε στην Βέρνη σε μια ομάδα που είναι πανίσχυρη».

Για τις φιλοδοξίες:

Δημήτρης Κουστένης:

«Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πάμε για το καλύτερο, οι παίκτες μου είναι παλληκάρια και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό και να μας κάνουν περήφανους και εμάς και τον κόσμο».

Βασίλης Κούνας:

«Και στον πρώτο γύρο δεν βάλαμε κάποιο στόχο, είπαμε πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και αν τα αποτελέσματα έρθουν καλώς. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δώσουν το 100%»

Για τα εντός έδρας Ευρωπαϊκά μίλησε ο Γιάννης Κούνας που είναι διευθυντής του σωματείου:

«Για τα τρία παιχνίδια στην Ευρώπη θα έχει μια Σούπερ Κάρτα διαρκείας για τους τρεις εντός έδρας αγώνα. Τα εισιτήρια έχουν κοστολογηθεί στα 5 ευρώ ενώ η κάρτα θα είναι 10 ευρώ. Είναι συλλεκτική κάρτα και αξίζει κάποιος να την πάρει. Παρόλα αυτά δεν παύει να ισχύει το Σούπερ Season που περιλαμβάνει τους αγώνες. Η κάρτα για τα Ευρωπαϊκά θα διατίθεται από το orange shop και στο Λευκόθεο».

Για τα μέλη μίλησε ο Χριστόφορος Βαριάνος αντιπρόεδρος σωματείου:

Όσο αφορά τα μέλη, οι παίκτες δεν ανταμείβονται από την παρουσία του κόσμου στα γήπεδα, όταν το λέει ένας παίκτης όπως ο Βασίλης που πέρασε ένα σοβαρό τραυματισμό και επέστρεψε σημαίνει έχουμε πρόβλημα. Χωρίς τον κόσμο το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου δεν μπορεί να βάλει ψηλούς στόχους. Με τους πόρους που μπορεί να δώσει ο κόσμος μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα. Καλώ τον κόσμο να στηρίξει όσο μπορεί το μεγαλύτερο σωματείο της Κύπρου με τα περισσότερα αθλήματα. Θα μπορεί να θεωρηθεί ως δώρο και για τους φιλάθλους αλλά και για εμάς».

Το πρόγραμμα και οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική: Telekom Baskets - ΑΠΟΕΛ (14.12.16)
2η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Prienu-Birstono (21.12.16)
3η αγωνιστική: Redwell Gunners – ΑΠΟΕΛ (04.01.17)
4η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Telekom Baskets (11.01.17)
5η αγωνιστική: Prienu-Birstono – ΑΠΟΕΛ (18.01.17)
6η αγωνιστική: ΑΠΟΕΛ - Redwell Gunners (25.01.17)
* Το πρόγραμμα ενδέχεται να προβεί σε αλλαγές

Ο ΑΠΟΕΛ θα συμμετέχει στο Group M

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X