ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τι έκαναν οι αντιπάλοι του

Στις 14 Δεκεμβρίου ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι για την Β’ φάση του FIBA Europe Cup. H κυπριακή ομάδα μετά την πρόκριση που πέτυχε, θα συμμετέχει στο Group M της διοργάνωσης μαζί με τις ομάδες Telekom Baskets (Γερμανία), Redwell-Gunners (Αυστρία) και Prienu-Birstono (Λιθουανία).
 
Το επίπεδο στην Β’ Φάση της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα είναι σίγουρα αρκετά υψηλό, με τους «γαλαοκίτρινους» να ετοιμάζονται για τους επόμενους έξι αγώνες που θα δώσουν, ώστε να παλέψουν και να διεκδικήσουν την περεταίρω διάκριση στον θεσμό. Στην Γ’ Φάση θα προκριθούν οι πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, και οι δύο καλύτερες που θα τερματίσουν στην 2η θέση (από τους έξι ομίλους).
 
Τι έκαναν στην Α’ φάση του FIBA Europe Cup οι αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ:
 
Η Redwell-Gunners συμμετείχε στο Group E, μαζί με άλλες δύο ομάδες. Κατέλαβε την δεύτερη θέση επικρατώντας δύο φορές της Tartu που τερμάτισε στην τελευταία θέση.
 
Όσο αφορά την Prienu-Birstono, βρισκόταν στο Group I μαζί με επίσης άλλες δύο ομάδες. Κατέλαβε την πρώτη θέση μετρώντας τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις.
 
Τέλος η Telekom Baskets συμμετείχε στο Group C και πάλι με άλλες δύο ομάδες. Πέτυχε τρεις νίκες και μία ήττα και κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της.
 
Το πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ στην Β΄Φάση του FIBA Europe Cup:
 
Τετάρτη 14/12/2016 Telekom Baskets – ΑΠΟΕΛ
Τετάρτη 21/12/2016 ΑΠΟΕΛ – Prienu-Bristono
Τετάρτη 04/01/2017 Redwell-Gunners – ΑΠΟΕΛ 
Τετάρτη 11/01/2017 ΑΠΟΕΛ – Telekom Baskets
Τετάρτη 18/01/2017 Prienu-Birstono – ΑΠΟΕΛ 
Τετάρτη 25/01/2017 ΑΠΟΕΛ – Redwell-Gunners 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X