ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θέλει νίκη – πρόκριση

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την Σαουιλάι, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του FIBA Europe Cup, με ένα και μοναδικό στόχο, την νίκη που θα τον φέρει στην επόμενη φάση του θεσμού. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cytavision, και μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε live streaming.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» μετράνε δύο νίκες μέχρι στιγμής στον όμιλο. Η πρώτη νίκη μάλιστα ήρθε εκτός έδρας κόντρα στους Λιθουανούς, όπου ο ΑΠΟΕΛ είχε επικρατήσει με 84-75. Παράλληλα μετά την νίκη κόντρα στην Παρντουπίτσε την προηγούμενη βδομάδα, όπου καλύφθηκε η διαφορά των πόντων από την τσέχικη ομάδα, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση σε περίπτωση ισοβαθμίας.


Αυτή την στιγμή στην 1η θέση του ομίλου είναι η Τσμόκι Μινσκ με 8 βαθμούς (4 νίκες), στην 2η ο ΑΠΟΕΛ με 6 βαθμούς (2 νίκες, στην 3η η Pardubice επίσης με 6 βαθμούς (2 νίκες) και στην 4η η Σαουιλάι με τέσσερις βαθμούς και καμία νίκη. Συνεπώς ο ΑΠΟΕΛ με νίκη απέναντι στην Σαουιλάι θα κλειδώσει την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του FIBA Europe Cup.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση