ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Παντούρης και Κασκίρης μιλούν ενόψει Σιαουλιάι (vids)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αύριο (26/10) τη Σιαουλιάι για τη δεύτερη αγωνιστική του Europe Cup και οι Γρηγόρης Παντούτης και Τόλης Κασκίρης μίλησαν για την αναμέτρηση εκφράζοντας την πίστη τους ότι η ομάδα μπορεί να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Παντούρης: «Κάναμε ένα πολύ μακρινό ταξίδι. Η ομάδα είναι σε προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα. Έχουμε δει σε βίντεο την αντίπαλη ομάδα. Αύριο θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Προσπάθειά μας είναι να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα μας εεπιτρέψει να δούμε καλύτερα τον όμιλο στους επόμενους αγώνες που θα παίξουμε στην Κύπρο».

Κασκίρης: «Παίζουμε το δεύτερο παιχνίδι στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων και πάλι στο εξωτερικό. Έχουμε τον απαιτούμενο χρόνο για να ξεκουραστούμε από ένα δύσκολο ταξίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε όσο το δυνατόν καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε και ευελπιστούμε σε μια καλή εμφάνιση που θα μας δώσει την καλύτερη ψυχολογία ενόψει του επόμενου αγώνα. Έχουμε το υλικό και τη θέληση για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που είναι η νίκη».

 





ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση