ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Τρεις νέες φανέλες στο μουσείο

Συνεχίζονται οι δωρεές ιστορικών κειμήλιων από ΑΠΟΕΛίστες προς το μουσείο του σωματείου με τον Δρ. Σχίζα να δίνει δυο δικές του φανέλες και τον Αλέξη Γεωργιάδη μια ενός ξένου παίκτη.

Η ενημέρωση από το σωματείο:

«Τρεις ακόμα ιστορικές γαλαζοκίτρινες φανέλες,  δυο της καλαθόσφαιρας και μια της πετόσφαιρας, θα κοσμούν το Μουσείο ΑΠΟΕΛ, το οποίο αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του τον Νοέμβριο.

Ο Δρ. Κώστας Σχίζας παρέδωσε δυο φανέλες, τις οποίες φορούσε στα νιάτα του ως αθλητής του ΑΠΟΕΛ. Μια της καλαθόσφαιρας από την περίοδο 1967/68, όπου ο ΑΠΟΕΛ κατέκτησε το πρώτο του τρόπαιο (ασπίδα) στο συγκεκριμένο άθλημα, με τον κ. Σχίζα να πετυχαίνει 17 πόντους. Επίσης, ο γιατρός χάρισε και μια φανέλα της πρωταθλήτριας ομάδας του ΑΠΟΕΛ στην Πετόσφαιρα της περιόδου 1971/72.

Ο Αλέξης Γεωργιάδης υποστηρικτής του ΑΠΟΕΛ, επισκέφτηκε σήμερα το Σωματείο και παρέδωσε τη φανέλα του καλαθοσφαιριστή Aby Largiest για τις ανάγκες του Μουσείου. Ο Largiest στέφθηκε κυπελλούχος στην Καλαθόσφαιρα με τον ΑΠΟΕΛ την περίοδο 1991/92 σε βάρος του Αχιλλέα Καϊμακλίου».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X