ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δύσκολη οικονομική χρονιά»

Στο περιθώριο του δείπνου που παρέθεσε η νέα διοίκηση του σωματείου ΑΠΟΕΛ στους αθλητικούς συντάκτες, είχαμε μια συνομιλία με τον εμπορικό διευθυντή του σωματείου Ντίνο Οικονομίδη.

Μας ανέφερε πως η χρονιά θα είναι δύσκολη οικονομικά και πρέπει όλοι οι ΑΠΟΕΛίστες να συνδράμουν στην προσπάθεια που γίνεται.

Αναλυτικά:

«Προβλέπεται μια πολύ δύσκολη οικονομική χρονιά για το Σωματείο. Θα πρέπει όλοι οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ να έρθουν κοντά και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια.
 
Θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε εμπορικές συμφωνίες που θα φέρουν εισόδημα στο Σωματείο, αλλά όπως γνωρίζεται πάρα πολύ καλά το οικονομικό περιβάλλον της Κύπρου δεν ευνοεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχουν ψηλά τηλεοπτικά δικαιώματα όπως στο ποδόσφαιρο. Τα περισσότερα αθλήματα δεν παρουσιάζονται καν στον έντυπο τύπο. Είναι πολύ δύσκολο για μια εταιρεία να επενδύσει ως χορηγός και να μην έχει την κατάλληλη προβολή. Όλα αυτά μας προβληματίζουν και προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να τα βελτιώσουμε.
 
Θα πρέπει να αυξηθούν κατακόρυφα τα μέλη του σωματείου. Είναι αδιανόητο στις τελευταίες εκλογές μόνο 80 άτομα να είχαν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους και να δικαιούνταν να ψηφίσουν. Οι ΑΠΟΕΛιστες πρέπει να καταλάβουν ότι πρέπει να έρθουν κοντά στο σωματείο».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X