ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σάκης Πασάς: «Όραμα μας το ιδιόκτητο γήπεδο»

Οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» μίλησε ο γενικός διευθυντής της καλαθοσφαιρικής Ανόρθωσης, Σάκης Πασάς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η Ανόρθωση είναι ιδρυτικό μέλος της ομοσπονδίας καλαθόσφαιρας. Η λειτουργία ανδρικής ομάδας διήρκησε μέχρι το 1977. Φτάσαμε στο 2015 όπου μια ομάδα με επιχειρηματίες Βαρωσιώτες είχαν την ιδέα να επαναδραστηριοποιήσουν το τμήμα. Εμείς συνειδητά είχαμε αποφασίσει να ξεκινήσουμε από τη βάση. Να προσεγγίσουμε το άθλημα της καλαθόσφαιρας με πιο επαγγελματικό τρόπο. Έχουμε αυτή τη στιγμή 220 παιδιά. Διαθέτει η ομάδα μας εφτά προσοντούχους προπονητές. Όλα αυτά τα παιδιά στελεχώνουν 10 διαφορετικές ομάδες. Οι προπονήσεις μας γίνονται σε τρία γήπεδα στη Λεμεσό, στο Λύκειο της Αγίας Φύλας, στη Β’ Τεχνική Σχολή και στο γυμνάσιο Ζακακίου».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο: «Οι στόχοι που απορρέουν από το πενταετές πρόγραμμα είναι η δημιουργία ανδρικής και γυναικείας ομάδας όπως και η κατασκευή ιδιόκτητου γηπέδου. Υπάρχει το όραμα, υπάρχει και η διάθεση για να μπορέσουμε να κάνουμε το όραμα της κατασκευής του γηπέδου πραγματικότητα. »

Για το πότε θα δημιουργηθεί ανδρική ομάδα: «Αν δεν είναι φέτος, τουλάχιστον με την μεθεπόμενη σαιζόν, θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ανδρική μας ομάδα είτε στη δεύτερη κατηγορία είτε στην πρώτη κατηγορία. Ο στόχος και το όραμα είναι να στελεχωθεί ως επί το πλείστον από παιδιά που προέρχονται από τις ακαδημίες μας».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X