ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ανόρθωση: Ο Χρυσαλάς για προπονητής

Ενισχύεται κι άλλο το τιμ

Πρόσληψη προπονητή ανακοίνωσε η Μπασκετική Ανόρθωση, με τον Βασίλη Χρυσαλά να αφήνει τον Πρωτέα Βούλας για να ενισχύσει το πρότζεκτ της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Βασίλη Χρυσαλά για την σεζόν 2018-2019.

Ο κοουτς Βασίλης προέρχεται από τις ακαδημίες του Πρωτέα Βούλας, όπου εργαζόταν τα τελευταία 8 χρόνια σαν προπονητής του παιδικού και εφηβικού τμήματος της ομάδας με πολλές επιτυχίες, τόσο στην ανάδειξη ταλέντων αλλά και με την συμβολή του στις επιτυχίες των ομάδων αυτών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Γνώστης του αθλητικού προγράμματος που τηρούμε στην Ακαδημία μας, αφού διετέλεσε βοηθός του κοουτς Μανουσέλη τόσο κατά την διάρκεια της κοινής τους παρουσίας στον Πρωτέα όσο και στις εθνικές ομάδες στην Ελλάδα.

Στενός μας συνεργάτης τα τελευταία 3 χρόνια μέσω των συνεχόμενων του παρουσιων στα καλοκαιρινά Basketball Clinics της ομάδας μας και από τώρα και στο εξής θα μας βοηθήσει στην μεγιστοποίηση της εφαρμογής του προγράμματος μας.

Η οικογένεια της Ανόρθωσις Αμμοχωστου -Καλαθόσφαιρα καλωσορίζει τον κοουτς Βασίλη Χρυσαλα και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του».

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X