ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεχωρίζει το ΑΕΚ - ΑΠΟΕΛ

Ένας αγώνας σήμερα, δύο το Σάββατο

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Μία αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (4/11) στη Λεμεσό, όπου ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί την ΕΘΑ στις 19:00, και δύο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο (5/11). Στις 15:30 στο «Κίτιον» η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ, σε παιχνίδι που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision, και στις 18:00 στο «Κώστας Παπαέλληνας» θα έχουμε την αναμέτρηση Κεραυνός-ΕΝΠ.

Απόλλων-ΕΘΑ (4 Νοεμβρίου 2016 - 19:00)

Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα ψάξουν Απόλλωνας και ΕΘΑ στην μεταξύ τους αναμέτρηση που θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής στην Λεμεσό, στο γήπεδο του Απόλλωνα. Στην 1η αγωνιστική οι «γαλάζιοι» είχαν ηττηθεί εκτός έδρας από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ενώ η ΕΘΑ είχε επίσης ηττηθεί από τον ΑΠΟΕΛ στο Λευκόθεο. Έτσι οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής, ψάχνοντας το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνος για την νέα χρονιά.

Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (5 Νοεμβρίου 2016 – 15:30, Cytavision)

Στο «Κίτιον» η περσινή πρωταθλήτρια, Πετρολίνα ΑΕΚ, θα υποδεχτεί τον περσινό κυπελλούχο, ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες όπου πέρσι κοντραρίστηκαν μεταξύ τους στους τελικούς, τόσο του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου, θα τεθούν αντιμέτωπες φέτος για πρώτη φορά στο Πρωτάθλημα και για δεύτερη φορά σε επίσημο αγώνα, μετά το παιχνίδι για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ (στο οποίο η ΑΕΚ ήταν νικήτρια). Στην 1η αγωνιστική του Πρωταθλήματος η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα από τον Κεραυνό στον Στρόβολο, ενώ ο ΑΠΟΕΛ προέρχεται από νίκη απέναντι στην ΕΘΑ. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι συναρπαστικό, το οποίο θα μεταδοθεί από την Cytavision.

Κεραυνός – Ένωση Νέων Παραλιμνίου (5 Νοεμβρίου 2016 – 18:00)

Η τελευταία χρονικά αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στο «Κώστας Παπαέλληνας» με τον Κεραυνό να φιλοξενεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Η ομάδα του Στροβόλου θεωρείται το φαβορί για την νίκη, ωστόσο οι «βυσσινί» έδειξαν πως έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο και θα ψάξουν την έκπληξη και την νίκη. Και οι δύο ομάδες έχουν ξεκινήσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο φετινό Πρωτάθλημα, με την ΕΝΠ να επικρατεί στο Αυγόρου του Απόλλωνα και τον Κεραυνό να νικά την ΑΕΚ στην έδρα του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X