ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Προετοιμασία στον Αγρό και φιλικά στην Ελλάδα

Στις 16 Αυγούστου θα αρχίσει η προετοιμασία της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Η επίσημη ενημέρωση:

Μετά την λήξη της άκρως επιτυχημένης σεζόν σε Κύπρο και Ευρώπη η Πετρολίνα ΑΕΚ άρχισε σιγά-σιγά δουλειά για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο.

Με στόχο η ομάδα να διατηρήσει τα κεκτημένα ξεκίνησαν από τον Ιούνιο οι προπονήσεις με την παρουσία των διεθνών και ορισμένων νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Το επίσημο ξεκίνημα των πρωταθλητών για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο θα γίνει στις 16/08. Στις 17/08 η ομάδα θα ταξιδέψει στον Αγρό, όπου και θα πραγματοποιηθεί για ένα 10ημερο το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου Θα ακολουθήσει ταξίδι στην Αθήνα και φιλικά προετοιμασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα, στις 10/09 με την ΑΕΚ Αθηνών, στις 11/09 με το Ψυχικό και 14/09 και 15/09 με την Κύμη.

Το συγκρότημα του Λίνου Γαβριήλ θα δουλέψει για να εμφανιστεί πανέτοιμο στις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, που θα είναι ο πρώτος προκριματικός γύρος του FIBA Basketball Champions League.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Τίμησε τον Παλάλα η ΑΕΚ!

Τίμησε τον Παλάλα η ΑΕΚ!

Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον εμφανώς συγκινημένο καλαθοσφαιριστή
 |  ΑΕΚ
Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Ώρα τελικών για την ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Η ομάδα της Λάρνακας έχει ανακοινώσει πως η είσοδος στο στάδιο θα είναι δωρεάν για το κοινό, ενώ τονίζεται πως η κάρτα φιλάθλου ...
 |  ΑΕΚ
ΑΕΚ: Μια πεντάδα… διψήφια!

ΑΕΚ: Μια πεντάδα… διψήφια!

Η πολυφωνία στην επίθεση ήταν αυτή που βοήθησε την ομάδα της Λάρνακας να φτάσει στο σημαντικό διπλό
24sports team
 |  ΑΕΚ
X