ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ

Με σλόγκαν «Η κάθε μάχη για τον καρκίνο είναι και δική σου μάχη», ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ο Λούης Πατσαλίδης έρχονται σε «κόντρα» με μοναδικό στόχο την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και των συνανθρώπων μας που δίνουν τη δική τους μάχη ενάντια στον καρκίνο. Ο φιλανθρωπικός αγώνας καλαθόσφαιρας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 στις 11:00πμ στο κλειστό γυμναστήριο ΛΕΥΚΟΘΕΟ στη Λευκωσία.

Η ομάδα της Κυβέρνησης υπό τις οδηγίες του κ. Νίκου Αναστασιάδη και η ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA Κύπρου, άρχισαν ήδη την προετοιμασία τους και φυσικά… ο καλύτερος θα φανεί στο γήπεδο.

Την ομάδα της Κυβέρνησης απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι Υπουργοί: Νίκος Χριστοδουλίδης, Γιώργος Λακκοτρύπης, Γιώργος Παμπορίδης, Μάριος Δημητριάδης, Νίκος Κουγιάλης, Κώστας Καδής -  Μονάδα Προεδρικής Φρουράς: Θεόδουλος Νεοκλέους, Αντώνης Αντωνίου, Πάρις Κυριάκου, Πέτρος Γενάρης, Πάμπος Χαραλάμπους, Κύπρος Κυριάκου -  Προεδρία της Δημοκρατίας: Γιώργος Παναγιώτου, Μάριος Στεφανίδης, Δημήτρης Μιχαηλίδης.

Ενώ την ομάδα της εκπομπής The Λούης Night Show απαρτίζουν μεταξύ άλλων οι: Λούης Πατσαλίδης, Παναγιώτης Κυριάκου, Τεύκρος Νεοκλέους, Κώστας Σούσουλας, Πέτρος Πέτρου, Νικόλας Ζαννέττος, Κωσταντίνος Κωσταντίνου, Νικήτας Κυριάκου (ΑΝΤ1), Τάσος Θεοδώρου (MEGA), Ανδρέας Πολεμιδιώτης, Ανδρέας Θεμιστοκλέους, Γιώργος Χριστοφή, Ανδρέας Καφκαλιάς, Σάββας Παπαδόπουλος, Αδάμος Ιγνατίου, Βάσσος Αθηνοδώρου και Κώστας Μιχαήλ.

Την εκδήλωση στηρίζουν η Τράπεζα Κύπρου, ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός REACTION και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας.

Η Τράπεζα Κύπρου, ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου και ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός REACTION καλούν το κοινό να συμμετάσχει, να  στηρίξει την πρωτοβουλία και να μπει στην μάχη κατά του καρκίνου.

Κόστος Εισιτηρίων: €5 Ενήλικες - €2 παιδιά

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για ενίσχυση του έργου του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Περισσότερες Πληροφορίες – Σημεία Προπώλησης Εισιτήριων:

·         Τηλεοπτικός Σταθμός Alpha Κύπρου (Λατσιά) - Τ. 22212400

·         Γραφεία REACTION (Άγιος Δομέτιος) – Τ. 22264101

·         Εισιτήρια θα πωλούνται και στην είσοδο του Λευκόθεου την ημέρα του αγώνα

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση