ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Επιστροφή με κρίσιμο ματς

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Επιστροφή στα παρκέ για τον ΑΠΟΕΛ και την Πετρολίνα ΑΕΚ, όπου οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για τον τέταρτο αγώνα της σειράς για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α' Κατηγορίας, την Τρίτη 18 Απριλίου και ώρα 19:00 στο Λευκόθεο.

Μέχρι στιγμής η ομάδα της Λάρνακας προηγείται με 2-1 στις νίκες, όπου έκανε το δύο στα δύο στο Κίτιον. Στο πρώτο παιχνίδι είχε επικρατήσει με 64-60 και στο δεύτερο με 87-79, έπειτα από παράταση. Μία νίκη μετράει ο ΑΠΟΕΛ, η οποία ήρθε μέσα στην έδρα του, με 76-72.

Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα εξασφαλίσει τρεις νίκες, θα κερδίσει το εισιτήριο για την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος. Συνεπώς εάν η Πετρολίνα ΑΕΚ κερδίσει στην Λευκωσία, τότε θα βρεθεί στους τελικούς, ενώ εάν ο ΑΠΟΕΛ φύγει νικητής από το γήπεδο τότε το σκορ στις νίκες θα πάει στο 2-2 και θα έχουμε ένα ακόμα τελευταίο αγώνα που θα διεξαχθεί στο Κίτιον..

Και τα τρία παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι στιγμής για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ήταν εξαιρετικά, με τις δύο ομάδες να έχουν δείξει πόσο πολύ θέλουν να βρεθούν στους τελικούς. Η τέταρτη αναμέτρηση της σειράς θα μεταδοθεί ζωντανά τηλεοπτικά μέσα από την Cytavision.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X