ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Συνέχεια στη δράση

Έτοιμες για τον 3ο αγώνα της σειράς για την Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας είναι οι τέσσερις ομάδες. Την Τρίτη 11 Απριλίου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ και την Τετάρτη 12 Απριλίου το παιχνίδι Κεραυνός – Ε.Ν. Παραλιμνίου. Τηλεοπτικά από την Cytavision θα μεταδοθεί το παιχνίδι στην Λάρνακα και σε live streaming αυτό στο «Κώστας Παπαέλληνας».
 
Πετρολίνα ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ (Τρίτη 11 Απριλίου – 19:00 – Cytavision)
 
Από μία νίκη έχουν σημειώσει οι δύο ομάδες στους πρώτους δύο αγώνες της σειράς. Η Πετρολίνα ΑΕΚ είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Κίτιον» με 64-60, ενώ ο ΑΠΟΕΛ πήρε την νίκη στον δεύτερο αγώνα που έγινε στο Λευκόθεο με 75-72. Και οι δύο ομάδες θα κυνηγήσουν την νίκη την ερχόμενη Τρίτη, σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι. Από την μία οι Λαρνακείς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το 2-1, ενώ ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στο «Κίτιον» με στόχο με αποδράσει με το διπλό. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την Cytavision. Θυμίζουμε πως η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες θα προκριθεί στην τελική φάση, ενώ ο τέταρτος αγώνας της σειράς προβλέπεται να διεξαχθεί την Τρίτη 18 Απριλίου στο Λευκόθεο, στις 19:00.
 
Κεραυνός – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Τετάρτη 12 Απριλίου 18:00 – Live Streaming)
 
Με τις δύο νίκες που πέτυχε στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Κεραυνός είναι το ακλόνητο φαβορί για την νίκη και στο τρίτο παιχνίδι, για να «κλειδώσει» την συμμετοχή του στην τελική φάση. Στο πρώτο παιχνίδι οι «ερυθροκίτρινοι» είχαν επικρατήσει στο «Κώστας Παπαέλληνας» με 96-65, ενώ νικηφόρα πέρασαν και από το Αυγόρου για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς με 96-76. Από την άλλη, η ΕΝΠ θα κυνηγήσει την έκπληξη κόντρα στον Κεραυνό, όμως θα έχει αρκετά δύσκολο έργο μπροστά της. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV.
 
*** Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη (12/4) θα διεξαχθεί και ο τρίτος τελικός για το Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών ανάμεσα στον Κεραυνό και την ΑΕΛ στις 20:30, ο οποίος επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ ***

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση