ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τέλος η αποχή

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης ανακαλεί την αποχή που είχε προαναγγείλει και από αύριο Δευτέρα 3/4/2017 όλα τα μέλη του θα είναι στην διάθεση της Ε.Δ της Κ.Ο.Κ

Αναλυτικά:

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κύπρου θα ήθελε να αναφέρει τα εξής:

Κατά την διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας πραγματοποιήσαμε διάφορες συναντήσεις με εμπλεκόμενους παράγοντες καθώς και με τον Πρόεδρο της Κ.Ο.Κ. Ο Πρόεδρος αφού άκουσε τα διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν μας έχει ικανοποιήσει με τις διαβεβαιώσεις του ,καθώς αρκετά από τα αιτήματα μας έχουν γίνει  αποδεκτά.Στα υπόλοιπα έχει δεσμευτεί ότι θα τα μελετήσει  αργότερα.

Ο Σ.Δ.Κ.Κ σκεπτόμενος το γενικότερο καλό και μη θέλοντας να δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα ιδιαίτερα στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφαση του για επ΄ αόριστο αποχή από όλα τα πρωταθλήματα της Κ.Ο.Κ και από αύριο Δευτέρα 3/4/2017 όλα τα μέλη μας θα είναι στην διάθεση της Ε.Δ της Κ.Ο.Κ.

Από την ημέρα ανάληψης της νέας ηγεσίας της Κ.Ο.Κ., η Ομοσπονδία στήριξε και στηρίζει τους κύπριους διαιτητές και το ίδιο χρειάζεται να γίνει και από τις ομάδες, έτσι ώστε να βοηθήσουμε στον κοινό σκοπό που είναι η αναβάθμιση του αθλήματος της καλαθόσφαιρας.

Να αναφέρουμε ξανά την αντίθεση μας ως πάγια απόφαση του Δ.Σ με την έλευση ξένων διαιτητών και θα επανέλθουμε όταν ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X