ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ψήφο εμπιστοσύνης»

Στον Πέτρο Παπαγιώργη και την εκπομπή «Πίσω από τη βιτρίνα» του ΣΠΟΡ FM 95.0 μίλησε ο Μάριος Κυπριανού, με αφορμή την αποχή των διαιτητών. Ο πρόεδρος του  συνδέσμου διαιτητώνκαλαθόσφαιρας ανέφερε και τα εξής:

«Προωθούνται τέσσερις θέσεις για διεθνείς Κύπριους διαιτητές. Δεν μπορούμε να έχουμε πρόοδο χωρίς παιχνίδια στο ενεργητικό των Κύπριων διαιτητών. Θα πρέπει να δωθούν οι ευκαιρίες με την κατάλληλη υπομονή. Να δωθεί ψήφος εμπιστοσύνης στα νεαρά παιδιά να αναδειχθούν αλλά και η ίδια η Κύπρος. Όπως ο σύνδεσμος διαιτητών επικροτεί το να παίζουν νεαροί καλαθοσφαιριστές, τότε αντίστοιχα αναμένουμε να γίνει και με τους διαιτητές. Μέσα από τα αναπτυξιακά προγράμματα, βγάζουμε ταλέντα Κύπριων διαιτητών. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είδαμε το έργο των διαιτητών να μηδενίζεται. Όταν ο σύνδεσμος δουλεύει και φτάνει σε υψηλά επίπεδα, δεν μπορεί να κατακεραυνώνεται και αυτό έχει μετρήσει στην απόφαση για απεργία. Στο άθλημα είναι πάρα πολλές φάσεις άρα είναι εύκολο να γίνουν λάθη. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι τα σωματεία να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης. Τελειώνει η αγωνιστική περίοδος και εμείς θα καθίσουμε οργανωμένα να δούμε πως προχωρούμε εν όψει της νέας χρονιάς. Δεν μπορεί ο Κύπριος διαιτητής να βελτιωθεί από τον καναπέ του σπιτιού του, αλλά μέσω των αγώνων.»

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο Λευκόθεο επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα μήνυμα πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! ...
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X