ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτσι έγιναν οι ορισμοί»

Ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας καλαθόσφαιρας Κώστας Βασιλείου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για όλα τα θέματα που προέκυψαν για τους ορισμούς του τελικού κυπέλλου και τις διαμαρτυρίες του Κεραυνού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τέθηκε προς συζήτηση το τρίο της διαιτησίας. Στους δυο υπήρξε απόλυτη συμφωνία. Για τον τρίτο, ο κ. Παπαέλληνας πρότεινε το διαιτητή που ορίστηκε και ο κ. Λευκαρίτης συμφώνησε. Έγιναν άλλα δυο παιχνίδια Κεραυνός-ΑΕΚ με τον ίδιο διαιτητή και τα πήγε περίφημα και δεχθήκαμε συγχαρητήρια. Λάθη έγιναν και θα γίνονται όμως δεν υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Κάποια λάθη μεγάλα μπορεί να γίνουν αλλά στον τελικό δεν υπήρξε αλλοίωση.

Κάναμε κάποια βήματα μπροστά, ας μας αφήσουν να δουλέψουμε. Κάναμε τελικό Β’ κατηγορίας με 1000 άτομα. Ας μη τα χαλάσουμε όλα πάλι. Θα γίνουν κι άλλοι τελικοί και δεν πρέπει να στεκόμαστε μόνο σε αυτά. Εγώ δεν έχω σχέση με κανένα από τα διαγωνιζόμενα σωματεία και ήμουν άτομο κοινής επιλογής για να βοηθήσουμε το άθλημα.

Με λυπεί που φτάσαμε εδώ γιατί μέχρι στιγμής πηγαίναμε καλά. Πρέπει όλοι να δούμε το καλό της καλαθόσφαιρας. Ελπίζω να βάλουν όλοι νερό στο κρασί τους για το καλό του μπάσκετ». 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X