ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Η καλύτερη ομάδα να φύγει με το κύπελλο»

Πραγματοποιήθηκε η Διάσκεψη Τύπου για τον Τελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 12 Μαρτίου στις 16:00 στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" ανάμεσα στην Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ και τον Κεραυνό.

Αρχικά τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που καλωσόρισε τους εκπροσώπους των δύο ομάδων που βρέθηκαν στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη, αναφέροντας ότι:

"Ο φετινός Τελικός του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Γυναικών θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα σε δύο μεγάλα σωματεία που έγραψαν την δική τους ιστορία στην κυπριακή καλαθόσφαιρα, στα ανδρικά και γυναικεία τμήματα τους. Η ΕΝΑΔ είναι η φετινή έκπληξη του πρωταθλήματος, και απέδειξε πως με την σκληρή δουλειά που έκανε στις ακαδημίες της, μπορεί σήμερα να απολαμβάνει τους καρπούς, και θα συμμετέχει στον πρώτο της τελικό κυπέλλου μετά το 2000. Από την άλλη ο Κεραυνός είναι μία πιο έμπειρη ομάδα με αρκετές κατακτήσεις, που διεκδικεί φέτος όλους τους τίτλους, ενώ κατάκτησε ήδη το Σούπερ Καπ και φυσικά θέλει να κατακτήσει το κύπελλο ξανά για πρώτη φορά μετά το 2013. Είμαι σίγουρος πως οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα μέχρι τέλους για να κατακτήσουν τον τίτλο. Καλή επιτυχία και στα δύο σωματεία".

Τάκης Μιραλλάης - Προπονητής ΕΝΑΔ

"Η ΕΝΑΔ είναι η πρώτη ομάδα που καλλιέργησε την γυναικεία καλαθόσφαιρα στην Κύπρο. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έχουμε καταφέρει τα τελευταία οκτώ χρόνια, με επιμονή, υπομονή και αρκετή δουλειά να έχουμε σήμερα μία κορύφωση, και να είμαστε η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί οι κόποι μας απέδωσαν καρπούς. Εύχομαι να φανούμε αντάξιοι, έχοντας ενώπιων μας μία εξίσου παραδοσιακή και αξιόλογη ομάδα που τα τελευταία χρόνια κατακτάει τίτλους πρωταθλημάτων και κυπέλλων. Είμαστε σίγουροι πως δεν υστερούμε σε ποιότητα, όμως σεβόμαστε απόλυτα τον Κεραυνό που είναι μία πιο έμπειρη ομάδα".

Χριστίνα Παπαδοπούλου - Αρχηγός ΕΝΑΔ

"Είμαι σίγουρη πως θα γίνει ένας πολύ ωραίος τελικός. Είμαστε μία ομάδα που είχαμε να πάμε σε τελικό εδώ και 17 χρόνια. Για εμάς είναι μεγάλη τιμή να είμαστε στον τελικό, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα σαν τον Κεραυνό. Με την σειρά μας προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα. Η ομάδα μου αποτελείται κυρίως από κορίτσια πιο μικρής ηλικίας. Υστερούμε στο κομμάτι της εμπειρίας σε σχέση με τον αντίπαλο μας, όμως αυτό είναι κάτι που δεν θα μας πάρει πίσω. Είναι ένας αγώνας και πιστεύω πως οι πιθανότητες είναι 50-50. Καλώ όλους τους φίλους και οπαδούς της ΕΝΑΔ να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να είναι δίπλα μας στο γήπεδο".

Χρίστος Στυλιανίδης - Προπονητής Κεραυνού

"Οι στόχοι μας ήταν ξεκάθαροι από την αρχή. Έχουμε βάλει στόχο την κατάκτηση και των τριών τίτλων. Τα δεδομένα στους τελικούς όμως είναι πάντα 50-50, όποιες ομάδες και να αγωνίζονται. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Εμείς δουλεύουμε στο πλάνο μας, για να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται και όπως λέμε πάντοτε ο καλύτερος να κερδίσει. Θα ήθελα να καλέσω και εγώ όλο τον κόσμο και των δύο ομάδων να έρθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια των καλαθοσφαιριστριών, να δουν ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούν, πάντα μέσα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας. Είμαι σίγουρος θα γίνει ένας αγώνας διαφήμιση της γυναικείας καλαθόσφαιρας, και ο καλύτερος να κατακτήσει τον τίτλο".

Άντρια Νικολάου - Καλαθοσφαιρίστρια Κεραυνού

"Οι πιθανότητες του τελικού είναι 50-50. Αυτή την βδομάδα δουλεύουμε σκληρά. Και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό κλίμα που κυριαρχεί στα αποδυτήρια μας θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και τον δεύτερο τίτλο της χρονιάς, ενάντια σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο".

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X