ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποχαιρετιστήριο

24sports team

info@24sports.com.cy

Τον τελευταίο του αγώνα για την φετινή αγωνιστική περίοδο του FIBA Europe Cup δίνει την Τετάρτη (25/1) στις 20:00 ο ΑΠΟΕΛ που θα υποδεχτεί στο "Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία" την αυστριακή Ρεντγουέλ Γκάνερς, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' φάσης.

 Η κυπριακή ομάδα είναι στην 3η θέση του ομίλου έχοντας 6 βαθμούς (όσους έχουν και οι αυστριακοί που είναι στην 4η θέση) και μαθηματικά δεν μπορεί να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από την 3η θέση.

Σίγουρα η πορεία του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη ήταν αρκετά καλή, αφού κατάφερε να κερδίσει την πρόκριση της από την Α' φάση, ενώ στην συνέχεια είχε σε αρκετές περιπτώσεις πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στις ομάδες της Β' φάσης.

Συνεπώς οι "γαλαζοκίτρινοι" ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν το FIBA Europe Cup, με το κεφάλι ψηλά, θέλοντας την νίκη κόντρα στην Ρεντγουέλ Γκάνερς. Θυμίζουμε πως το συγκρότημα του Δημήτρη Κουστένη είχε ηττηθεί στην 3η αγωνιστική της Β' φάσης από την Γκάνερς, με 79-74, σε αναμέτρηση που έγινε στην Αυστρία.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την Cytavision, και μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο www.basketball.org.cy.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση