ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Θωμά: «Ικανοποιητική η μέχρι στιγμής πορεία»

Στην ιστοσελίδα της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης μίλησε ο αρχηγός της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Νικόλας Θωμά, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, για τους στόχους της ΕΝΠ, για τα πλάνα του για το μέλλον αλλά και για το εντυπωσιακό καλάθι που σημείωσε κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Για την πορεία της ΕΝΠ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι για το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος, όπου και σημειώσαμε τέσσερις νίκες μέχρι στιγμής. Κάθε νίκη είναι πολύ σημαντική για εμάς. Λόγω και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, όπου δεν έχουμε γήπεδο και αναγκαζόμαστε να μετακινούμαστε συνέχεια, ενώ έχουμε και το πιο χαμηλό μπάτζετ στο πρωτάθλημα. Θεωρώ πως η πορεία μας μέχρι στιγμής είναι σαφώς πολύ ικανοποιητική».

Για τους στόχους της ΕΝΠ φέτος:

«Για εμένα οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Η ομάδα μας πρέπει να επιβιώσει ακόμα μία πολύ δύσκολη χρονιά, τόσο στο διοικητικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι. Η διοίκηση μας κάνει εξαιρετική δουλειά μέχρι στιγμής και θα ήθελα να τους συγχαρώ για τα όσα κάνουν καθημερινά, και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Αγωνιστικά ο στόχος μας είναι να καταφέρουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Για το εντυπωσιακό καλάθι που σημείωσε απέναντι στον ΑΠΟΕΛ:

«Δεν περίμενα πως μετά το καλάθι που πέτυχα θα γινόταν ένας μικρός χαμός. Ήταν μία πραγματικά ευχάριστη έκπληξη για εμένα. Έλαβα πάρα πολλά εγκωμιαστικά σχόλια, τόσο από Κύπρο όσο και από φίλους από το εξωτερικό. Το χάρηκα ιδιαίτερα γιατί κυρίως βοήθησε την ομάδα μου να φτάσει στην νίκη απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, και φυσικά επειδή το καλάθι αυτό έδωσε λίγη χαρά στους φιλάθλους μας, αλλά και σε φίλους και οικογένεια».

Για την συμμετοχή του στο ΟΠΑΠ All Star Day και τα πλάνα του για την νέα περίοδο:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συμμετείχα στο φετινό ΟΠΑΠ All Star Day. Ο φίλαθλος κόσμος της καλαθόσφαιρας έδειξε πως η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση εκτιμάται, και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με τίμησε με την ψήφο του. Για εμένα η φετινή χρονιά θεωρώ πως πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως χρόνο με τον χρόνο, μαζί με την ομάδα μου, βελτιώνομαι και εγώ. Είναι πιστεύω το επιστέγασμα μίας μακροχρόνιας καριέρας. Όσο αφορά για την νέα αγωνιστική περίοδο, είναι δύσκολο να μπορέσω να συνεχίσω λόγω των πολλών επαγγελματικών μου υποχρεώσεων. Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμη. Πρώτα να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά, να έχουμε υγεία, και το καλοκαίρι θα ξεκουραστώ και θα πάρω τις αποφάσεις μου για την επόμενη περίοδο».

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση