ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκινάει η Β' φάση

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η δεύτερη φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, η οποία θα περιλαμβάνει συνολικά δέκα αγωνιστικές. Δύο αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, εκ των οποίων η ο ένας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision. Μία αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου.

ΑΠΟΕΛ – Ε.Ν. Παραλιμνίου (Σάββατο 14 Ιανουαρίου - 15:00 Cytavision)

Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ θα υποδεχτεί την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, στο πρώτο παιχνίδι χρονικά για την 11η αγωνιστική. Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρίσκονται στην 3η θέση με 15 βαθμούς, ενώ η ΕΝΠ είναι μία θέση πιο κάτω με ένα βαθμό λιγότερο. Από την μία ο ΑΠΟΕΛ θα επιδιώξει την νίκη για να μπορέσει να ανοίξει την διαφορά από την 4η θέση και να μπορέσει στην συνέχεια να διεκδικήσει το κάτι περισσότερο. Από την άλλη οι «βυσσινί» θέλουν να φτάσουν τον ΑΠΟΕΛ στην βαθμολογία στην 3η θέση, κάτι που θα το επιτύχουν με επιτυχία μέσα στην Λευκωσία. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Κεραυνός – ΕΘΑ (Σάββατο 14 Ιανουαρίου - 18:00)

O πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνός, θα υποδεχτεί στο «Κώστας Παπαέλληνας» την ΕΘΑ, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας. Ξεκάθαρο φαβορί για την νίκη είναι η ομάδα του Στροβόλου, που θέλει να διατηρήσει τις διαφορές που την χωρίζουν από την 2η θέση. Η ΕΘΑ ωστόσο θα κυνηγήσει την έκπληξη και το θετικό αποτέλεσμα, για να μπορέσει να ξεφύγει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Απόλλων (Κυριακή  14 Ιανουαρίου - 18:00)

Η τρίτη και τελευταία χρονικά αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 14/1 στο «Κίτιον Αθλητικό Κέντρο» όπου η Πετρολίνα ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Λάρνακας είναι στην 2η θέση της βαθμολογίας και θέλει το νικηφόρο αποτέλεσμα για να παραμείνει στο κυνήγι της 1ης θέσης. Από την άλλη οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού είναι στην 5η θέση με 13 βαθμούς, οι οποίοι θα ψάξουν την έκπληξη για να μπορέσουν να ανέβουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση