ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Εμβόλιμη δράση

Μεσοβδόμαδα θα πραγματοποιηθεί η 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, με δύο αναμετρήσεις να γίνονται την Τρίτη (5/12) και μία την Τετάρτη (6/12). Το τρίτο χρονικά παιχνίδι, ανάμεσα στον Απόλλων και τον ΑΠΟΕΛ, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Κεραυνός – ΕΘΑ (Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 19:00)

Ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Κεραυνός υποδέχεται στο «Κώστας Παπαέλληνας» την ΕΘΑ, με μοναδικό στόχο την νίκη που θα τον κρατήσει στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Χριστόφορου Λειβαδιώτη έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, μετά την νίκη που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας κόντρα στο Παραλίμνι. Ανεβασμένη είναι και η ΕΘΑ, που προέρχεται από την 1η της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Απόλλωνα. Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν φέτος πως διαθέτουν ένα καλό σύνολο, και θέλουν με νίκη την Τρίτη να ανέβουν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

Πετρολίνα ΑΕΚ – Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 19:00)

Η ομάδα της Λάρνακας θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά την ήττα που γνώρισε από τον ΑΠΟΕΛ στην 6η αγωνιστική. Η ΑΕΚ αποτελεί το φαβορί για την νίκη απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου, με τους «βυσσινί» όμως να έχουν αποδείξει φέτος πως έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο με σκοπό να μπορεί να ανταγωνίζεται όλους τους αντιπάλους του.

Απόλλων – ΑΠΟΕΛ (Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 19:00 Cytavision)

Στην Λεμεσό ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον ΑΠΟΕΛ, σε αναμέτρηση που θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision. Από την μία ο Απόλλωνας θέλει να ξεφύγει από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου βρίσκεται έχοντας 7 βαθμούς (όσους και η ΕΘΑ). Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ, και θα κυνηγήσει το νέο θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση