ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έρχεται το 6ο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY»

Στις 17 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί το 6ο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY», το οποίο θα διεξαχθεί στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία». Η μεγάλη γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας επιστρέφει για να προσφέρει θέαμα και συγκινήσεις στους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών τους στο στάδιο της πρωτεύουσας.

Την περσινή χρονιά σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κόσμου, όπου περισσότεροι από 4500 άνθρωποι γέμισαν το «Στάδιο Ελευθερία» και παρακολούθησαν το πλούσιο θέαμα. Θυμίζουμε πως στην περσινή εκδήλωση είχαμε και ρεκόρ στο βιβλίο Guinness, με τους «Lords of Gravity» να πραγματοποιούν κάρφωμα με άλμα με μπροστινή στροφή από τα οκτώ μέτρα!

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος αναμένονται αρκετές εκπλήξεις στο κοινό, με κεντρικό σημείο αναφοράς την αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων Κυπρίων/Ευρωπαίων και Rest of the World, ενώ το ψυχαγωγικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στην Δημοσιογραφική Διάσκεψη στις 8 Δεκεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως η ψηφοφορία για τους συμμετέχοντες για τις δύο ομάδες έχει ξεκινήσει, και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy.

H διαδικασία της ψηφοφορίας

Στην κατηγορία Κύπριοι/Ευρωπαίοι συμμετέχουν 26 καλαθοσφαιριστές, ενώ στην κατηγορία Rest of the World υπάρχουν 24 συμμετοχές. Ο κόσμος μπορεί να ψηφίσει τους αγαπημένους του καλαθοσφαιριστές τους οποίους επιθυμεί να δει να αγωνίζονται στο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY». Η ψηφοφορία των φιλάθλων αντιστοιχεί στο 50% των συνολικών αποτελεσμάτων, με τους προπονητές των έξι ομάδων του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας να καθορίζουν το υπόλοιπο 50%. Πιο συγκεκριμένα ο κάθε προπονητής θα συμπληρώσει δελτίο που του αποστάληκε από την ΚΟΚ, με οκτώ δικές του επιλογές για το «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY». Αξίζει να σημειωθεί πως οι προπονητές δεν έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν καλαθοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα τους.

Η επιλογή των προπονητών

Χρέη προπονητών στις δύο ομάδες που θα συμμετέχουν στο «ΟΠΑΠ ALL-STAR DAY» θα λάβουν οι δύο προπονητές των ομάδων που θα καταλάβουν την 1η και 2η θέση στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, μετά το τέλος της 7ης αγωνιστικής. Παράλληλα, βοηθοί προπονητές στην μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, θα είναι οι προπονητές όπου οι ομάδες τους θα είναι στην 3η και 4η θέση της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση της 7ης αγωνιστικής.

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση