ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυλαία στο Β΄Γύρο με ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ

24sports team

info@24sports.com.cy

Έτοιμος να ξεκινήσει είναι ο δεύτερος γύρος του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Ένα παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (2/12) και δύο το Σάββατο (3/12). Η αναμέτρηση της Παρασκευής θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

ΑΠΟΕΛ – Πετρολίνα ΑΕΚ (Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου – 19:00 – Cytavision)
Στο Λευκόθεο ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Πετρολίνα ΑΕΚ, στην τρίτη φετινή επίσημη τους συνάντηση, αφού αναμετρήθηκαν ξανά για το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ και για μία φορά για το Πρωτάθλημα. Και στα δύο παιχνίδια η Πετρολίνα ΑΕΚ ήταν η νικήτρια, με την ομάδα της Λάρνακας να θέλει να πετύχει το τρία στα τρία απέναντι στους «γαλαζοκίτρινους» για να αυξήσει την βαθμολογική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, και να παραμείνει στην πρώτη θέση όπου συγκατοικεί με τον Κεραυνό. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη φέτος κόντρα στην ΑΕΚ, για να παραμείνει στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cytavision.

Ε.Ν. Παραλιμνίου – Κεραυνός (Σάββατο 3 Δεκεμβρίου – 19:00)
Στο Αυγόρου η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα υποδεχτεί τον Κεραυνό το Σάββατο (3/12) με στόχο να πετύχει την δεύτερη του νίκη απέναντι στην ομάδα του Στροβόλου στην φετινή περίοδο. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες και στην 2η αγωνιστική, με την ΕΝΠ να κάνει το διπλό μέσα στο «Κώστας Παπαέλληνας» με 56-55. Από την άλλη οι «ερυθροκίτρινοι» θέλουν την νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση (όπου συγκατοικούν μαζί με την Πετρολίνα ΑΕΚ). Μάλιστα η ομάδα του Στροβόλου μετράει μόλις μία ήττα φέτος στο πρωτάθλημα, και αυτή προήλθε από την Ένωση στην 2η αγωνιστική.

ΕΘΑ – Απόλλωνας (Σάββατο 3 Δεκεμβρίου – 19:30)
Μία νίκη μετράει στο φετινό πρωτάθλημα ο Απόλλωνας μέχρι στιγμής, και αυτή καταγράφηκε κόντρα στην ΕΘΑ στην 2η αγωνιστική (78-65) σε αναμέτρηση που έγινε στην Λεμεσό. Από την άλλη η ομάδα της Έγκωμης βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας χωρίς νίκη μέχρι στιγμής. Και οι δύο ομάδες καίγονται για το θετικό αποτέλεσμα, και θα ψάξουν την νίκη σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να είναι αρκετά δυνατό.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X