ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στη Cytavision ως το 2018

Για δυο ακόμα χρόνια θα παραμείνει στη Cytavision το κυπριακό πρωτάθλημα μπάσκετ, όπως ανακοίνωσε η ΚΟΚ.

Αναλυτικά:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την Cyta για την μετάδοση αγώνων του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 και 2017-18, μέσα από την συνδρομητική τηλεοπτική πλατφόρμα της Cytavision.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και σύσσωμη η οικογένεια της κυπριακής καλαθόσφαιρας επιθυμούν να ευχαριστήσουν την Cyta για την άψογη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, στις τηλεοπτικές μεταδόσεις αγώνων και στην προώθηση του αθλήματος, καθώς επίσης και για την εμπιστοσύνη για ανανέωση της τηλεοπτικής συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια.

Οι φίλαθλοι της κυπριακής καλαθόσφαιρας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν αρκετούς αγώνες στα επόμενα δύο χρόνια μέσα από την Cytavision, με πλούσιο θέαμα από την Α’ Κατηγορία Ανδρών. H πρώτη αναμέτρηση που θα μεταδοθεί ζωντανά θα είναι το ερχόμενο Σάββατο (29/10) με το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Κεραυνό και την Πετρολίνα ΑΕΚ που θα ξεκινήσει στις 17:00.

H Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θέλοντας να ευχαριστήσει την Cyta για την διαχρονική στήριξη της στο άθλημα θα προχωρήσει, σε κατοπινό στάδιο, σε διάφορες ενέργειες και εκδηλώσεις».  

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X