ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θέαμα και συγκινήσεις

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ολοκληρώθηκε το Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3 που πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία του Πρωταρά το διήμερο 12 και 13 Αυγούστου, με την συμμετοχή 42 ομάδων για τις κατηγορίες Άνδρες, Γυναίκες και Άνδρες Κ16.

Στην κατηγορία Ανδρών Κ16 την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα Achillaris την οποία αποτελούσαν οι Κυριάκος Τέγγερης, Γιώργος Τρετιάκοβ, Αλέξης Ιωαννίδης και Δημήτρης Γεωργακούδης. Στον τελικό ο Achillaris επικράτησε των Supernails με 9-7.

Νικήτρια ομάδα στην κατηγορία Γυναικών ήταν η Moufflons Basketball την οποία αποτελούσαν οι Τσάρλτον Τι, Ιωάννου Ελίσα, Ακανθιώτου Μπεατρίς και Μαρίσα Πάγκαλος, οι οποίες επικράτησαν στον τελικό των Three Generations με 16-13.

Όσο αφορά την κατηγορία Ανδρών, την πρώτη θέση πήρε η ομάδα Limassol 3on3 που νίκησε στον τελικό την Fabricca Ballers με 13-12. Την Limassol 3on3 αποτελούσαν οι Μάριος Γεωργίου, Ηράκλης Πιττάκας, Ηλίας Δανιήλ και Κωνσταντίνος Περεντός.

Μετά την ολοκλήρωση του τελικού, τα μέλη της Limassol 3on3 αφιέρωσαν την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον προπονητή της ομάδας κ. Λεωνίδα Γιαννακού, ο οποίος λόγω πένθους δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην διοργάνωση, τονίζοντας την αμέριστη συμπαράσταση τους προς το πρόσωπο του.

Το «Πρωταράς ΟΠΑΠ 3x3» συνδιοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την ΟΠΑΠ Κύπρου, τον Δήμο Παραλιμνίου και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Στους αθλητές του 3x3 δίνει φτερά το Red Bull Energy Drink. Χορηγοί της διοργάνωσης είναι οι Anastasiou Awards, Presse Café και LEGEA. Χορηγοί επικοινωνίας οι ιστοσελίδες Balla.com.cy και CyprusBasket.net και χορηγός μετάδοσης η διαδικτυακή τηλεόραση AlfaSports.TV.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Δεν σταματούν οι «εκπλήξεις»

Το «διπλό» της Ομόνοιας στο Λευκόθεο επί του ΑΠΟΕΛ ήταν ακόμα ένα μήνυμα πως κανένα παιχνίδι δεν κερδίζεται από τα αποδυτήρια! ...
24sports team
 |  ΟΜΟΝΟΙΑ
X