ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σλούκας: «Η ομάδα είναι ενωμένη»

Την ώρα που ακούγονται πολλά για τα αποδυτήρια της Εθνικής, ο Κώστας Σλούκας τόνισε ότι το κλίμα είναι καλό και ότι οι παίκτες, αλλά και η αποστολή είναι ενωμένοι.

Στο κλίμα που υπάρχει στην Εθνική στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη με 95-77 επί της Πολωνίας και την πρόκριση στους «16» του Ευρωμπάσκετ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ

«Προερχόμασταν από απογοητευτική ήττα και εμφάνιση. Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν θέλει να παίζει έτσι. Το θέλαμε πολύ το παιχνίδι σήμερα και παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο. Πηγαίνουμε όλοι ενωμένοι, παίζουμε για την υπερηφάνεια και τους Έλληνες σήμερα», ανέφερε αρχικά ο 27χρονος γκαρντ και σε ερώτηση που του έγινε για το αν υπήρχε πίεση σήμερα ανέφερε:

«Σήμερα υπήρχε η πίεση. Πάντα υπάρχει η πίεση στα παιχνίδια. Οι Πολωνοί είναι καλή ομάδα, σήμερα πετύχαμε μεγάλα καλάθια. Η ομάδα είναι ενωμένη και η αποστολή είναι ενωμένη».

Για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε πολλά εύκολα καλάθια η Εθνική είπε: «Σε συνθήκη πέντε-πέντε δεν δεχθήκαμε εύκολα καλάθια, ο κόουτς χρησιμοποίησε σήμερα πιο πολύ σχήματα με πιο χαμηλά σχήματα. Βάλαμε εύκολα καλάθια που δεν είχαμε βάλει σε άλλα ματς».

«Υπάρχει στήριξη σε όλους. Το κλίμα είναι καλό ό,τι και αν ακούγεται. Κάνουμε αβίαστα λάθη γενικά και φάγαμε εύκολα καλάθια σε άλλα ματς. Σήμερα ελέγχαμε τον ρυθμό. Θέλουμε στήριξη από όλους. Από τον κόσμο, από όλους και από εσάς».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ για τα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» της FIBA για ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X