ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Γκάλης: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» - Το μήνυμά του στην Εθνική

Συγκινημένος και περήφανος για την είσοδό του στο Hall Of Fame εμφανίστηκε ο Νίκος Γκάλης κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα. Ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ υπογράμμισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ τα όσα βίωσε το τελευταίο τριήμερο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ενώ παρότρυνε τους διεθνείς να συνεχίσουν χωρίς φόβο στο Ευρωμπάσκετ και... όπου τους βγάλει!

«Ήταν και ακόμα καλύτερα από ότι φανταζόμουν, απίστευτο τριήμερο. Χαρήκαμε πάρα πολύ και εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε κόσμο, ήταν και μέλη από την ομάδα μου στο Σίτον Χολ. Δεν θα τις ξεχάσω ποτέ αυτές τις στιγμές. Είναι πολύ μεγάλη γιορτή στην Αμερική… Είναι η κορυφή για έναν μπασκετμπολίστα να τελειώσει έτσι την καριέρα του…», είπε αρχικά στο αεροδρόμιο ο «Γκάνγκστερ» και πρόσθεσε:

«Νόμιζα ότι γύρισα από μια μεγάλη νίκη. Συγκινήθηκα. Η αγάπη του κόσμου είναι αυτό που μετράει. Όλες οι δόξες, όλα τα πρωταθλήματα… Η αγάπη μετράει. Είναι απίστευτο και τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Με συγκινεί…».

Τέλος αναφέρθηκε στην Εθνική και την επίδραση που μπορεί να είχε στην ομάδα όλο αυτό που έζησε ο ίδιος τις τελευταίες μέρες: «Εύχομαι να τους έδωσα λίγη δύναμη για τη συνέχεια, μη φοβούνται τίποτα, να παίξουν το παιχνίδι τους».

www.sport-fm.gr

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X