ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το ιστορικό συναπάντημα της Εθνικής Ελλάδας

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Σαν χθες το 1987 η Εθνική Ελλάδας έκανε το ακοτόρθωτο, κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ που έγινε στο ΣΕΦ για πρώτη φορά στην ιστορία της απέναντι σε μεγαθήρια του Παγκόσμιου μπάσκετ όπως η Γιουκοσλαβία και η Σοβιετική Ένωση.

Για να τιμήσει αυτή την σπουδαία ομάδα o πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος,παραθέσε γεύμα στους παίκτες και τον προπονητή που κατέκτησαν το Ευρωπαϊκό του 1987.

Στην εκδήλωση έχουν δώσει το παρών ο αρχηγός εκείνης της ομάδας Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Αργύρης Καμπούρης που σε εκείνο το τρομερό παιχνίδι είχε πετύχει τις νικητήριες βολές στην παράταση, ο Μέμος Ιωάννου, ο Νίκος Φιλίππου,ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Παναγιώτης Καρατζάς, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Νίκος Σταυρόπουλος και ο Νίκος Λινάρδος που μάλιστα κατέφτασε τελευταίος. Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Γκάλης έλειπε από την εκδήλωση.

Το παρών έδωσε και ο «αρχιτέκτονας» εκείνης της επιτυχίας Κώστας Πολίτης. Μάλιστα εκεί βρέθηκε και ο τωρινός Ομοσπονδιακός προπονητής Φώτης Κατσικάρης.

 

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ για τα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» της FIBA για ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X