ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Οι εξηγήσεις για Παππά

Τη δική του θέση για τη μη κλήση του Νίκου Παππά στην Εθνική Ελλάδας έδωσε σε συνέντευξη τύπου ο Φώτης Κατσικάρης. Η ομάδα προετοιμάζεται για το προολυμπιακό τουρνουά του Μιλάνου και ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για το θέμα που συζητείται πιο πολύ από όλα:

«Όσον αφορά στο εξωαγωνιστικό κομμάτι είχε κάποια παράπονα ο Νίκος προς το πρόσωπό μου και τα εξέφρασε δημόσια. Δεν έχουμε δουλέψει μία ημέρα μαζί και παρ’ όλα αυτά είπε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω σε δημόσιο διάλογο με κανέναν παίκτη. Είναι κρίμα. Κάναμε προσπάθεια να έχουμε επαφή μαζί του, με τον Κώστα Μίσσα που τον είχε στις μικρές Εθνικές. Ένας παίκτης που έχει άρνηση και δεν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί του, δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα. Δεν μπορώ να πιέσω κανέναν. Είναι ένας παίκτης που έχει ταλέντο και είναι κρίμα και ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πάρα πολλά. Αλλά, η Εθνική πρέπει να έχει αρχές. Δεν είναι σύλλογος. Ξέρουμε ότι οι παίκτες έρχονται να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους και ξέρουμε πόσο αγαπάει το μπάσκετ ο Έλληνας. Η Εθνική αντιπροσωπεύει αρχές, εκπέμπει υγεία, ανταγωνιστικότητα και αυτό θέλουμε να τη διακρίνει τα επόμενα χρόνια», δήλωσε σχετικά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός σε ερώτηση για τη μη κλήση του Νίκου Παππά.

«Γνωρίζουμε ότι είναι ένα τουρνουά ειδικών καταστάσεων. Θα παίξουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Κατά πόσο θα εμφανιστούμε έτοιμοι από το πρώτο παιχνίδι. Γνωρίζουμε ότι έχουμε παίκτες από διαφορετικές καταστάσεις. Κάποιοι παίζουν ακόμη, κάποιοι τέλειωσαν πολύ νωρίς, κάποιοι έχουν μικρά θεματάκια. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την καλύτερη επιλογή», ήταν η αρχική τοποθέτηση του Φώτη Κατσικάρη.

Για το Προολυμπακό τουρνουά: «Σίγουρα είναι πρόκληση γιατί θα μπουν νέα παιδιά στην ομάδα. Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για να ενταχθούν στην ομάδα. Είναι πρόκληση και για τα παιδιά, καθώς θα πρέπει να προσαρμοστούν και να μπουν στο κλίμα. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Ξέρουμε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα τους. Με εξιτάρει αυτή τη κατάσταση, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση