ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Το τρολάρισμα του Παππά για τη μη κλήση του

Δεν... κρύβεται ο Νίκος Παππάς. Η μη κλήση του στην Εθνική για το Προολυμπιακό ήταν κάτι που τον ενόχλησε (αν και αναμενόμενη λόγω των τεταμένων σχέσεών του με τον Φώτη Κατσικάρη). Ο ίδιος έκανε ένα σχόλιο που επιδέχεται πολλές ερμηνείες, αλλά σίγουρα δείχνει πως ο άσος του Παναθηναϊκός έχει καυστικό χιούμορ, κάτω από μία ανάρτηση της ομοσπονδίας στο Facebook.

«Γίνε ο 13ος παίκτης! Κάτσε στο πάγκο της Εθνικής στο φιλικό αγώνα με την Τουρκία και ταξίδεψε στο Τορίνο για το προολυμπιακό. Τράβηξε μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που να δείχνει πόσο αγαπάς την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ. Ανέβασέ τη στο λογαριασμό σου στο Instagram ή στο Twitter, ή ως σχόλιο κάτω από αυτό εδώ το post. Πρόσθεσε το hashtag ?#?13osPaiktis? και μπορεί να είσαι εσύ αυτός που θα διαλέξει ο κόουτς Κατσικάρης για να ακολουθήσει την ομάδα», ανέφερε η δημοσίευση με τη σχετική φωτογραφία της ξεχωριστής πρωτοβουλίας της Εθνικής.

Τι απάντησε ο Παππάς; «Ισχύει και για μένα ο διαγωνισμός;», ήταν το σχόλιο του παίκτη «τριφυλλιού».

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Οι 24 του Κάτας για Ελλάδα (pic)

Τους 24 παίκτες της προεπιλογής του Ισραήλ για τα ματς με την Ελλάδα και τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» της FIBA για ...
24sports team
 |  ΕΘΝΙΚΗ
X