ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στο Basketball Champions League και τη νέα σεζόν ο ΠΑΟΚ

Την συμμετοχή του στο Basketball Champions League και της επόμενης περιόδου γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στη διοργάνωση του Basketball Champions League θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη περίοδο ο ΠΑΟΚ, όπως ενημέρωσε και επίσημα η ΚΑΕ. Μεταξύ άλλων, αναφέρει πως η κλήρωση της φάσης των ομίλων αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στο BCL θα αγωνιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ, συμμετέχοντας για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στη συγκεκριμένη διοργανωση και με στόχο να κάνει ένα τουλάχιστον βήμα παραπάνω. Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο BCL και μάλιστα στη φάση των ομίλων εξασφαλίστηκε με καθαρά αγωνιστικά κριτήρια, τα οποία επιβεβαίωσαν την εκπεφρασμένη εδώ και καιρό πρόθεση της ομάδας μας να συμμετέχει στη διοργάνωση.

Η κλήρωση του BCL αναμένεται να γίνει στις 11 Ιουλίου στη Γενεύη, σε μία πόλη με την οποία ο ΠΑΟΚ έχει πολύ έντονους συναισθηματικούς δεσμούς. Με την ολοκλήρωση όλων των Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνει γνωστές και όλες οι ομάδες που θα συμμετέχουν στο BCL την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ενώ στις ημέρες που μεσολαβούν μέχρι και την κλήρωση θα γνωστοποιηθούν και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες (γκρουπ δυναμικότητας, διάφορα κριτήρια και περιορισμοί)».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X