ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Στη Λεωφόρο για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό 29 ώρες πριν τον θάνατό του ο Γιαννακόπουλος

Την αποκάλυψη ότι λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Παύλος Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Λεωφόρο για τις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και χάρηκε για την εκλογή του γιου του έκανε ο Μιχάλης Γεωργαντής.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Κοντά στον Παναθηναϊκό μέχρι και λίγες ώρες πριν τον θάνατό του βρισκόταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Μιλώντας στην κάμερα της DPG έξω από τη Μητρόπολη, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΚΑΕ αποκάλυψε ότι ο εμβληματικός ηγέτης του «τριφυλλιού» βρέθηκε στις εκλογές του Ερασιτέχνη και χάρηκε με την εκλογή του γιου του στη θέση του προέδρου.

«Τι να πούμε; Άνθρωπος. Υπάρχει μεγαλύτερη λέξη; Αν μπορούνε να βρούνε μία λέξη μεγαλύτερη από μέγιστος και κάλλιστος, αυτή θα σημαίνει Παύλος Γιαννακόπουλος.

Η τελευταία μου επαφή με τον Παύλο ήταν 29 ώρες πριν φύγει. Ήταν στις εκλογές του Ερασιτέχνη, στις 8.10, ήρθε απ' έξω με την σύζυγό του, την κυρία Δέσποινα Γιαννακόπουλου, με ενημέρωσε ότι είναι απ' έξω, πήγα και του έδειξα το γήπεδο, του είπα “πρόεδρε, αυτή είναι η ιστορία σου”, του φίλησα το δεξί του χέρι κι έφυγα», είπε αρχικά ο Γεωργαντής. Και συνέχισε:

«Μετά από 29 ώρες, στις 3.10 τα ξημερώματα Κυριακής, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι έφυγε από τη ζωή. Μου έδωσε να καταλάβω ότι ήθελε τον γιο του πρόεδρο στον Παναθηναϊκό. Και μετά έφυγε, εγώ νομίζω, χαρούμενος».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X