ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Σάρας: «Πάντα θα αγαπάω τον Παναθηναϊκό. Έχει το μοντέλο που θέλει κάθε προπονητής»

Για πάντα στην καρδιά του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σάρας παραχώρησε συνέντευξη στη «Mundo Deportivo», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «ναυάγιο» με την Μπαρτσελόνα, ενώ από την άλλη έπλεξε το εγκώμιο των «πράσινων» και του Τσάβι Πασκουάλ.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη «Mundo Deportivo»:

Για τον λόγο που δεν προχώρησε η μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα και το «δέσιμο» που έχει με την πόλη και τους φιλάθλους: «Συνέβησαν διάφορα. Ένας νέος παίκτης πρέπει να δουλέψει σκληρά και να δώσει το καλύτερό του για την ομάδα. Για έναν νέο προπονητή υπάρχουν περισσότερα πράγματα: Θα πρέπει να μιλάς με τους ιδιοκτήτες και να τα βλέπεις πιο σφαιρικά. Στην Μπαρτσελόνα αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν ξέρεις ποιος ακριβώς είναι ο επικεφαλής και ποιος παίρνει τις αποφάσεις. Θα πρέπει να πείσεις πολλούς ανθρώπους, ενώ από την άλλη εμένα δεν με έπεισε κανένας. Δεν είναι μόνο η Μπαρτσελόνα που έχω μεγάλο δέσιμο. Για πάντα θα είναι μεγάλη η αγάπη μου για τον Παναθηναϊκό. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί είναι του στιλ μου, καθώς αφήνουν όλες τις αρμοδιότητες στον προπονητή. Δείτε πόσο καλά πηγαίνει ο Τσάβι Πασκουάλ εκεί. Έχει τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές και γενικά αυτό είναι το μοντέλο που αρέσει στους προπονητές».

Για το αν υπάρχει δομικό πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα: «Δεν είμαι μέσα στην ομάδα, αλλά κάθε καλοκαίρι συμβαίνουν περίεργα. Από ‘κει και πέρα, δεν θέλω πω άλλα. Μετά την αποχώρηση του Πασκουάλ, το τμήμα δεν είχε καλά αποτελέσματα. Τώρα, είναι ξεκάθαρο το πόσο καλή δουλειά έκανε ο Τσάβι εκεί
».

Για το αν «χάλασε» τις συζητήσεις με τους «μπλαουγκράνα» η πρόσληψη του Πέσιτς: «Όχι, έχουμε μιλήσει ήδη με τον Πέσιτς για τη ομάδα. Μιλήσαμε γενικά για τη δομή, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, καθώς θέλω να ξέρω με ποιον δουλεύω. Ήθελαν να μιλήσουμε μετά το Final Four και είπα ας προχωρήσουμε, μιλώντας αρχικά με τον μάνατζέρ μου και να δούμε τι θα συμβεί. Αλλά η Μπαρτσελόνα δεν έκανε το επόμενο βήμα».

Για το αν είναι αλήθεια ότι είχε μεγάλες απαιτήσεις: «Δεν φτάσαμε μέχρι εκεί. Πράγματι, είχαμε συζητήσει κάποιες ιδέες, όπως κάνει ο κάθε προπονητής. Αυτό το καλοκαίρι θα ήταν μία καλή ευκαιρία για να υπογράψω στην Μπαρτσελόνα, καθώς αναμένεται να πάρει πολλούς παίκτες. Μπορεί να δημιουργήσει μία ομάδα που θα αρέσει».

Για τις φήμες που τον θέλουν να αρνείται να συνεργαστεί με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς: «Αυτό δεν είναι αλήθεια, δεν έχω πρόβλημα. Δεν ήξερα αν θα υπογράψω και δεν ήξερα αν ο Πέσιτς θα συνέχιζε σε άλλο πόστο. Όλα αυτά είναι υποθέσεις».

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X