ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπάνκι: «Αισθάνομαι υπερήφανος που είμαι προπονητής της ΑΕΚ»

Τις πρώτες του δηλώσεις στο site της ΑΕΚ έκανε ο νέος τεχνικός της ομάδας, Λούκα Μπάνκι.

Ο Λούκα Μπάνκι είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της μπασκετικής ΑΕΚ και δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός πως ανέλαβε το «τιμόνι» ενός συλλόγου με μεγάλη παράδοση, όπως ανέφερε.

Παράλληλα, ο 53χρονος τεχνικός επισήμανε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός πως έγινε ο πρώτος Ιταλός στην ιστορία της «Ένωσης», ενώ ευχαρίστησε προσωπικά και τον Μάκη Αγγελόπουλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, που γίνομαι ο πρώτος Ιταλός προπονητής στην Ιστορία της ΑΕΚ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό, που συμπεριλαμβάνομαι σε μία τεράστια λίστα με προπονητές που έχουν αφήσει το δικό τους στίγμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σίγουρα, τα δύο Κύπελλα που κατέκτησε η ΑΕΚ την περίοδο, που τελείωσε, συντελούν στο να δημιουργηθούν περισσότερες προσδοκίες ως προς το πρόγραμμα, που φτιάχνουμε για το μέλλον.

Οι στόχοι μου και οι στόχοι της διοίκησης είναι να δουλέψουμε πολύ σκληρά ώστε να δώσουμε μία σταθερότητα σ’ αυτό το πρόγραμμα, πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και φυσικά να συνεχίσουμε τη διαδικασία κάθε χρόνο να γινόμαστε όλο και καλύτεροι.

Αισθάνομαι υπερήφανος, που από σήμερα είμαι ο προπονητής της ΑΕΚ, ενός κλαμπ που έχει μεγάλη παράδοση και χαρακτηρίζεται για το πάθος και τις φιλοδοξίες του. Αισθάνομαι τεράστια ευθύνη, που αναλαμβάνω μια τέτοια πρόκληση. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αγγελόπουλο και όλα τα μέλη της διοίκησης για την ευκαιρία που μου έδωσαν να γίνω κομμάτι της ομάδας και να διαδεχθώ έναν επιτυχημένο προπονητή, τον Ντράγκαν Σάκοτα, που πέτυχε κάτι μοναδικό με την ΑΕΚ.

Αυτό μου δίνει επιπλέον κίνητρο στο να ξεκινήσω άμεσα τη δουλειά, ώστε ν’ αποδείξω την αξία μου και να συνεισφέρω στο να παραμείνουν οι οπαδοί μας χαρούμενοι».

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Δικό της και το Διηπειρωτικό! Η ΑΕΚ επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Ρίο της Φλαμένγκο (86-70) και κατέκτησε το τρίτο της ...
 |  Α1
X