ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καρφιά Παπαδόπουλου: «Είδα… αγωνία του διαιτητή Σώμου για τον νικητή»

Παράπονα για τη διαιτησία στο ΣΕΦ από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να επιτίθεται στον διαιτητή Σώμο!

Σοβαρά παράπονα από τον Παναθηναϊκό για τη διαιτησία στον τέταρτο τελικό, όπως αποτυπώθηκαν και στις δηλώσεις του Μάνου Παπαδόπουλου με τη λήξη του αγώνα!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κατηγόρησε τον διαιτητή Σώμο για... αγωνία για τον νικητή της αναμέτρησης, με αφορμή την τεχνική ποινή που του χρέωσε με το σκορ στο 82-71 κι ενώ είχε προηγηθεί διαμαρτυρία του πράσινου πάγκου για βήματα του Ρόμπερτς σε τρίποντο.

«Θέλω να πω σχετικά με την τεχνική ποινή… Στα 30 χρόνια που κάθομαι στον πάγκο, δεν θυμάμαι να έχω φάει ξανά τεχνική ποινή! Ίσως να έχει γίνει άλλη μια φορά.. Είδα την αγωνία του ενός διαιτητή, του κ. Σώμου, για το νικητή του αγώνα. Όπως είδατε όλοι, είναι δύο φορές βήματα και η διαφορά στους έξι πόντους (σ.σ η διαφορά ήταν στους 8, 79-71). Αντί να σφυρίξει τα βήματα, αφήνει το τρίποντο του Ρόμπερτς μπροστά του. Αυτό εμένα μου δείχνει… αγωνία για το νικητή του αγώνα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X