ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έκλεισε» στην Κίνα ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης συνεχίζει οριστικά την καριέρα του στην Κίνα, με τον διεθνή Έλληνα σέντερ να έχει συμφωνήσει με τους Zhejiang Guangsha Lions!

Μένοντας ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Μπουρούσης έψαξε το νέο σταθμό στην καριέρα του στην μακρινή Κίνα.

Ο Έλληνας σέντερ συζητούσε με ομάδες του κινέζικου πρωταθλήματος, όπως τους Guangdong Southern Tigers του Γιόνας Καζλάουσκας αλλά και τους Beijing Ducks του Γιάννη Χριστόπουλου. Τελικά ο Γιάννης Μπουρούσης ήρθε σε συμφωνία με τους Zhejiang Guangsha Lions, η οποία πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Πάντως, η κανονική περίοδος στο πρωτάθλημα της Κίνας τελειώνει τον Φεβρουάριο και ύστερα από τις αλλαγές που έγιναν πέρυσι στην Euroleague λόγω και του... μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών, οι ομάδες έχουν τη δυνατότητα για μεταγραφές (σ.σ. με παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί κατά τη διάρκεια της σεζόν στη διοργάνωση) μέχρι και τις πρώτες μέρες του Μαρτίου.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως ο Μπουρούσης θα επιστρέψει στην Ευρώπη στη μέση της σεζόν, ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα για τον πρώην σέντερ του Παναθηναϊκού.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

A1: Στέψη ή παράταση;

A1: Στέψη ή παράταση;

Ο Παναθηναϊκός έχει πρώτο match ball τίτλου στο ΣΕΦ, αλλά ο Ολυμπιακός δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Απόψε ο τέταρτος ...
 |  Α1
Παράσταση Ολυμπιακού στη ΓΑΔΑ!

Παράσταση Ολυμπιακού στη ΓΑΔΑ!

Τον Γενικό Αρχηγό της Αστυνομίας επισκέφτηκαν σήμερα άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να του εκφράσουν τα παράπονά τους ...
 |  Α1