ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Στα υπόψη ο Γκούντουριτς

Ο Ολυμπιακός έχει εστιάσει στην απόκτηση γκαρντ και στην παραμονή του Μιλουτίνοφ, όμως εξετάζονται και περιπτώσεις γκαρντ/φόργουορντ. Σύμφωνα με πληροφορίες μία εξ’ αυτών είναι ο Μάρκο Γκούντουριτς. 

Η μεταγραφική αναζήτηση για τις θέσεις που απομένουν ώστε να κλείσει το ρόστερ συνεχίζεται στον Ολυμπιακό. Εκτός από πλέι μέικερ, είναι δεδομένο πως ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ψάχνει και έναν ακόμα περιφερειακό που θα αγωνίζεται στις θέσεις 2-3 ώστε να υπάρχουν αρκετά γκαρντ και μία ακόμα λύση στα σμολ φόργουορντ δίπλα στους Παπανικολάου και Παπαπέτρου. 

Η προσθήκη του συγκεκριμένου παίκτη, θα γίνει αφού κλείσει παίκτης στη θέση «1» και αφότου ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τους Μιλουτίνοφ και Μπιρτς στις θέσεις των ψηλών, καθώς ενδεχόμενη αποχώρηση ενός εκ των δύο, θα διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό και τις αναζητήσεις, αλλά και την κατανομή του μπάτζετ. 

Πάντως, ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στα υπόψη παίκτες και για αυτή τη θέση του γκαρντ/φόργουορντ και δεν αποκλείεται να δει και άλλες λύσεις στο Summer League του Λας Βέγκας από το προσεχές σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες του sprotfm.gr πάντως, μία περίπτωση που ίσως απασχολήσει είναι αυτή του Μάρκο Γκούντουριτς του Ερυθρού Αστέρα. 

Ο 22χρονος ύψους 1.96 ταλαντούχος και πολύ εξελίξιμος Σέρβος παίκτης είναι στα υπόψη, καθώς άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα, έχοντας 7,1 πόντους μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. Παίζει πολύ καλή άμυνα, έχει καλό σουτ, καταθέτει πολύ ενέργεια στο παρκέ και ίσως ταιριάξει απόλυτα με το παζλ, εφόσον ο πλέι μέικερ που θα αποκτηθεί είναι σκόρερ. 

Πηγή:sport-fm.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Α1: Τελευταία Ενημέρωση