ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επιβεβαιώνει τη συμφωνία με Τιλί ο Ολυμπιακός!

Ο Κιμ Τιλί είναι παίκτης του Ολυμπιακού, όπως είπε στον ΣΠΟΡ FM ο Νίκος Ζέρβας. Απομένει η ανακοίνωση για 1+1 χρόνια για να γίνει ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ το τρίτο απόκτημα της ομάδας.

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Κιμ Τιλί. Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ, που έμεινε ελεύθερος από την Μπασκόνια, τα βρήκε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για συμβόλαιο 1+1 ετών, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος στα γαλλικά ΜΜΕ.

Ίσως και μέσα στη μέρα να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση, με τον παίκτη να έρχεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για τα τυπικά, καθώς κατόπιν θα ενσωματωθεί στην εθνική Γαλλίας μιας και έχει κληθεί στην προεπιλογή για το Ευρωμπάσκετ.

Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο 28χρονος Γάλλος πάουερ φόργουορντ (2,11μ.) αγωνίστηκε σε 32 αγώνες με τη φανέλα της Μπασκόνια και είχε κατά μέσο όρο 6,9 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε κάτι περισσότερο από 19 λεπτά συμμετοχής.

Ο Τιλί θα αποτελέσει το τρίτο απόκτημα του Ολυμπιακού μετά τους Γιάνις Στρέλνιεκς και Γιώργο Μπόγρη, αποτελώντας το back up του Γιώργου Πρίντεζη και με τη δυνατότητα να παίξει και στο «5» σε πιο χαμηλά σχήματα.

sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση