ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στον Παναθηναϊκό ο Λεκαβίτσιους!

Και ξαφνικά στα πράσινα ο Λούκας Λεκαβίτσιους! Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του 23χρονου ταλαντούχου Λιθουανού γκαρντ στον Παναθηναϊκό.

Μεταγραφή… από το πουθενά και κάτω από άκρα μυστικότητα για τον Παναθηναϊκό!

Η Ζαλγκίρις Κάουνας ανακοίνωσε την παραχώρηση του ταλαντούχου γκαρντ, Λούκας Λεκαβίτσιους, στον Εξάστερο!

Οι πράσινοι πλήρωσαν 100.000 ευρώ για το buy out του παίκτη και τον έκαναν δικό τους. Πρόκειται για τον 23χρονο βραχύσωμο (1,83μ.) αριστερόχειρα, που φέτος ήταν εντυπωσιακός στην Ευρωλίγκα και προορίζεται για back up του Καλάθη, δίνοντας ποιοτικές λύσεις στον «1».

Φυσικά η μεταγραφή του δεν σχετίζεται με την παραμονή/αποχώρηση του Τζέιμς, καθώς εκεί είναι δεδομένο πως αν δεν μείνει ο Αμερικανός, θα αποκτηθεί «δυνατός» γκαρντ στο σκοράρισμα.

Ο Λεκαβίτσιους γεννήθηκε στις 30 Μαρτίου του 1994. Αναδείχθηκε στη Ζαλγκίρις και από το 2014 είναι μέλος της πρώτης ομάδας κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ενώ βρίσκεται στην προεπιλογή της χώρας του για το προσεχές Ευρωμπάσκετ.

Φέτος έκανε την «εκτόξευση» στην Ευρωλίγκα έχοντας 8,8 πόντους (75,9% βολές, 50,7% δίποντα, 33,8% τρίποντα), 3,5 ασίστ, 1,9 ριμπάουντ και 1,7 λάθη σε 18:06 λεπτά ανά αγώνα σε 30 εμφανίσεις αποτελώντας ουσιαστικά τον αναπληρωματικό πλέι μέικερ.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση