ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Είπε το «ναι» ο Γκάμπριελ!

Δεν το κουνάει από τον Παναθηναϊκό και το ΟΑΚΑ ο Κένι Γκάμπριελ. Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ είπε το «ναι» στην πρόταση του τριφυλλιού και ανανεώνει για 1+1+1 χρόνια.

Το μόνο που απομένει είναι να υπογραφούν τα συμβόλαια και να «βγει» η ανακοίνωση της ΚΑΕ, κάτι που αναμένεται εντός του επόμενου 48ώρου.

Ο 28χρονος άσος, που ήρθε μεσούσης της σεζόν στον Εξάστερο για να καλύψει το κενό του τραυματία Τζέιμς Γκιστ, κατάφερε να «δέσει» γρήγορα και να προσφέρει πολύτιμες λύσεις (και ειδικά κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν εξαιρετικός), ακόμα κι όταν ερχόταν «κρύος» από τον πάγκο.

Ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσφορά του Γκάμπριελ και είχε… ανάψει με το καλημέρα το πράσινο φως για την παραμονή του στην ομάδα, κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Σε 12 παιχνίδια Ευρωλίγκας, ο παίκτης είχε κατά μέσο όρο 5.2 πόντους (41% στα τρίποντα) και 3 ριμπάουντ, ενώ στην Α1 είχε 8 πόντους και 4.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Φυσικά με τα αθλητικά του πρόσοντα, βοήθησε τα μέγιστα και στην άμυνα, η οποία… δεν καταγράφεται εύκολα στη στατιστική.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X