ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Νέο «ντου» Γιαννακόπουλου σε Μάντζαρη

Τις συζητήσεις που φέρεται να είχε με τον μάνατζερ του Βαγγέλη Μάντζαρη ανέβασε στο προφίλ του στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και της πρότασης που είχε.

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ, πέρασε στην αντεπίθεση, και ανέβασε στο προφίλ του στο instagram τις συζητήσεις που φέρεται να είχε –μέσω μηνυμάτων- με τον μάνατζερ του Έλληνα διεθνούς άσου καθώς και ώρες από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που με τον εκπρόσωπο του παίκτη αλλά και τον αδερφό του.

Οι αναρτήσεις συνοδεύονται από τα σχόλια του Δ. Γιαννακόπουλου...

«Μα το δήλωσε το παιδί ότι είναι ηθικό άτομο????????????. ...δεν πειράζει. ..του αρέσουν οι φάπες» και «Κάποια ο ίδιος , κάποια ο αδελφός και κάποια ο ατζέντης... βούλωσε το στοματάκι σου ..»

Όπως είναι λογικό ακολούθησαν αρκετά σχόλια και από οπαδούς του Παναθηναϊκού που τις είδαν. Σε μια από αυτές απάντησε ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΚΑΕ εξηγώντας: «Δεν ασχολούμαι αλλά ψεύτη δεν θα με βγάλει κανείς... ότι λέω μπορεί να μην αρέσει πάντα αλλά είναι πάντα η αλήθεια».

sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X