ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εξετάζει Μότουμ

Νέο όνομα για τον Ολυμπιακό! 

Φέτος, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αποφασίσει πως θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη που θα παίζει στη θέση «4» και θα δίνει… ανάσες στον Γιώργο Πρίντεζη, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως ένας από τους φόργουορντ που εξετάζουν είναι ο Μπροκ Μότουμ. 

Ο 27χρονος Αυστραλός (2,08μ.) έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Ζαλγκίρις, στην οποία αγωνίστηκε για μία διετία και φέτος πραγματοποίησε μία αρκετά καλή σεζόν. Στην Ευρωλίγκα είχε κατά μέσο όρο 10,8 πόντους και 3,4 ριμπάουντ. Τα άλλα δύο θετικά στοιχεία του δυναμικού φόργουορντ είναι πως το κασέ του δεν είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ δεν φαίνεται να τον απασχολεί ιδιαίτερα ο χρόνος συμμετοχής. 

Μέχρι στιγμής, το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Μότουμ είναι σε… φιλολογικό επίπεδο και έτσι δεν αποκλείεται να του καταθέσουν επίσημη πρόταση μέσα στις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, εάν ο Ολυμπιακός κινηθεί για τον Μότουμ δεν θα είναι… μόνος του, καθώς ο Αυστραλός διεθνής βρίσκεται ακόμη στα ραντάρ των Αναντολού Εφές και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X