ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Είχε συμφωνήσει σε όλα ο Μάντζαρης»

Η «Πράσινη» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο Βαγγέλης Μάντζαρης είχε αρχίσει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό πριν το Final Four και είχε συμφωνήσει. 

Για αθέτηση συμφωνίας κατηγορεί η πλευρά του Παναθηναϊκού τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος χθες τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για νέο τριετές συμβόλαιο. 

Μετά τις χθεσινές τοποθετήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέσω Instagram, σήμερα η «Πράσινη» κάνει λόγο για επαφές των δύο πλευρών από πριν το Final Four και κατόπιν για νέες συζητήσεις στη διάρκεια των τελικών και συμφωνία. 

«Για να φτάσει ο Μάντζαρης να πει το ‘ναι’ στον Τσάβι Πασκουάλ πριν περάσει το κατώφλι της ‘Arcadia’, είχαν προηγηθεί μια σειρά από επαφές και συνομιλίες κάτω από άκρα μυστικότητα και εχεμύθεια, με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προστατεύουν απόλυτα τον παίκτη και τον ατζέντη του, Δημήτρη Τοπαλίδη», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και προσθέτει: «Σε αυτές τις συναντήσεις ανάμεσα στους πράσινους και την πλευρά του Μάντζαρη συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα πάντα σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή πρότεινε διετή συνεργασία και κατόπιν επιθυμίας του παίκτη είπε ‘οκ’ στο τριετές συμβόλαιο. Κάπου εκεί επήλθε η συμφωνία μεταξύ των πράσινων και του Μάντζαρη. Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής ο παίκτης μίλησε και με τον Τσάβι Πασκουάλ, μιας κι αυτό ήταν αδύνατο να γίνει στα προηγούμενα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν αρχικά το Μάη (λίγο πριν το Final 4) και συνεχίστηκε τον Ιούνη κατά τη διάρκεια των τελικών». 

Το δημοσίευμα συνεχίζει αναφέροντας: «Τώρα τι συνέβη και ο Μάντζαρης με τον ατζέντη του τα άλλαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά, δεν αφορά τον Παναθηναϊκό… Το όχι στους Αγγελόπουλος έγινε ναι και κοινή επιθυμία. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του, έδωσε τα χέρια, τήρησε τα πάντα με απόλυτη εχεμύθεια, καθώς υπήρχαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του αθλητή με τον Ολυμπιακό, κατανόησε τους φόβους του Μάντζαρη να μη χρειαστεί να φύγει στο εξωτερικό και στο τέλος το ευχαριστώ ήταν η απόδειξη πως ο Μάντζαρης και ο ατζέντης του το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό… Τελικά κάποια στιγμή η πλευρά του Μάντζαρη πρέπει να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα: Ποιος πλησίασε ποιον; Έγινε ραντεβού πριν το Final 4 αλλά και κατά τη διάρκεια των τελικών; Μίλησε ο παίκτης με τον Πασκουάλ και τι είπαν».

 

Πηγή:sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Πιτίνο: «Είναι απογοητευτικό…»

Πιτίνο: «Είναι απογοητευτικό…»

Την απογοήτευσή του για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και γενικά για τα όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο ...
24sports team
 |  Α1
X