ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενδιαφέρονται για τον Μπαμπ»

Μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος στο πρωτάθλημα της Γερμανίας ήταν η Ουλμ, η οποία τερμάτισε στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου με ρεκόρ 30-2, αλλά στη συνέχεια αποκλείστηκε στα ημιτελικά από την Όλντενμπουργκ. 

Μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν, λοιπόν, ο Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος στο παρελθόν έχει ένα αποτυχημένο πέρασμα από τον Παναθηναϊκό, αλλά και ο Κρις Μπαμπ. Όσον αφορά στον δεύτερο, σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Πικ ο Αμερικανός γκαρντ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Ευρωλίγκας και δύο από αυτές είναι οι «αιώνιοι» της Ελλάδας. 

Ο 27χρονος σούτινγκ γκαρντ αγωνίζεται τα δύο τελευταία χρόνια στην Ουλμ, με την οποία φέτος μέτρησε συνολικά 43 αγώνες, έχοντας κατά μέσο όρο 15,4 πόντους, 3,6 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ. Μάλιστα, ο Αμερικανός είχε και πολύ καλά ποσοστά, μετρώντας 42,1% στα τρίποντα (127/302), 543% στα δίποντα (95/175) και 87,7% στις βολές (93/106). 

«Ο γκαρντ της Ουλμ Κρις Μπαμπ έχει προκαλέσει σοβαρό ενδιαφέρον από ομάδες της Ευρωλίγκας. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοιτάζουν και οι δύο το αστέρι του γερμανικού πρωταθλήματος», ανέφερε ο Ισραηλινός δημοσιογράφος. 

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X