ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καλύτερα ο Σπανούλης, αλλά...

Πίσω του έχει αφήσει ήδη ο Ολυμπιακός την ήττα, στον δεύτερο τελικό της Α1, από τον Παναθηναϊκό Superfoods, καθώς την Παρασκευή (2/6) ξεκίνησε την προετοιμασία του για το τρίτο ματς της σειράς, που θα γίνει στο ΣΕΦ. Ο μεγάλος απών του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, Βασίλης Σπανούλης, δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αλλά υπάρχουν πιθανότητες να είναι στη δωδεκάδα της πολύ κρίσιμης αναμέτρησης. 

Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» τέθηκε… νοκ άουτ την Τετάρτη (31/5) λόγω αμυγδαλίτιδας και υψηλού πυρετού και έτσι δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί την Πέμπτη (1/6) κόντρα στους «πράσινους». Στο μεταξύ, η κατάσταση της υγείας του έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση, καθώς έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό την ίωση που τον ταλαιπώρησε, αλλά ο οργανισμός του είναι εξασθενημένος. 

Για τον λόγο αυτό, προτιμήθηκε να μην πάει ούτε σήμερα στο ΣΕΦ, ώστε να παραμείνει σπίτι του και να ξεκουραστεί. Ο ίδιος θέλει σαν «τρελός» να παίξει στον τρίτο τελικό, αλλά όλα θα κριθούν στην αυριανή προπόνηση. Εφόσον, λοιπόν, ο «V-Span» βγάλει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα, τότε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα μπορεί να υπολογίζει και σε εκείνον για την Κυριακή. 

Από ‘κει και πέρα, οι Πειραιώτες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο άλλο πρόβλημα, πέρα των γνωστών των Ματ Λοτζέσκι και Ντάνιελ Χάκετ.

www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση