ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Ζήτησε επισήμως το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια

Κάτοικος… ΟΑΚΑ για ακόμη μισό αιώνα ζήτησε -επισήμως- να παραμείνει ο Παναθηναϊκός Superfoods, καταθέτοντας πλήρη πρόταση για την παραχώρηση του κλειστού, μετά τη συνάντηση Βασιλειάδη-Τριαντόπουλου!

Αναλυτική μελέτη για το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και μια πλήρη πρόταση 250 σελίδων για την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στο «τριφύλλι», για 49 χρόνια, κατέθεσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, μετά τη νέα συνάντηση, που είχε με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη.

Η πρόταση περιλαμβάνει πλάνο ανάπτυξης του κλειστού των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων και οικονομοτεχνική μελέτη, η οποία καταρτίστηκε με γνώμονα το μέγιστο δυνατό όφελος, τόσο για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods όσο και για το ελληνικό δημόσιο.

Οι αλλαγές που προβλέπει η πρόταση του «τριφυλλιού» θα αλλάξουν ριζικά το ΟΑΚΑ και θα αναβαθμίσουν όλες τις εγκαταστάσεις του, μετατρέποντάς το σε ένα κλειστό αντάξιο της δυναμικής του συλλόγου.

Εκτός της αναβάθμισης της κεντρικής σάλας, το πλάνο περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη δημιουργία ενός σύγχρονου προπονητηρίου και γυμναστηρίου για την ομάδα, την ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων για την ανάπτυξη των Ακαδημιών, καθώς και τη δημιουργία Μουσείου, συνεδριακού κέντρου, καταστημάτων, καθώς και χώρων εστίασης!

Βασιλειάδης και Τριαντόπουλος συζήτησαν σε εξαιρετικό κλίμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να μπορέσει ο υφυπουργός να μελετήσει την πλήρη πρόταση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, δε, ο υφυπουργός συνέστησε να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι, εν όψει της σειράς των τελικών με τον Ολυμπιακό, ώστε να είναι εφάμιλλοι του κλίματος κάτω από το οποίο διεξήχθησαν οι περσινοί, πνεύμα στο οποίο κινήθηκε και η δήλωση που είχε κάνει από το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο Γιώργος Βασιλειάδης έλαβε τη δέσμευση του εκπροσώπου των «πράσινων» πως η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods θα κάνει τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν ακρότητες και αντιπαραθέσεις.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Παγκόσμια ΑΕΚ!

Δικό της και το Διηπειρωτικό! Η ΑΕΚ επικράτησε στον μεγάλο τελικό του Ρίο της Φλαμένγκο (86-70) και κατέκτησε το τρίτο της ...
 |  Α1
X